Merhaba.
Anakartım ASUS TUF B450 PRO kasam ise Cooler Master MB511 ARGB, toplama esnasında ARGB girşlerini ankarta takamadım. Resimdeki 3 pin olan ASUS girişi 5V pin girişine girmiyor. Diğer 3 pinlik Gigabyte girişi bağlanabilir mi? Veya kontrolcü ile reset düğmesi girişimi yapmalıyım? Bu bağlantıyı nasıl yapabilirim?
Son attığınız fotoğrafta 3 pinli giriş var oraya girecek arasında boşluk olan 3 pinli ARGB girişi. Ters takmaya çalışmışsınızdır o yüzden girmemiştir.
Gigabyte girişi yanılmıyorsam VDG ile gösteriliyor. Neden Gigabyte girişini 12V'a takacaksınız. Orada boşu boşuna adamlar 5V ARGB dememiş, boşuna koyulmamış o giriş sonuçta.
Son attığınız fotoğrafta 3 pinli giriş var oraya girecek arasında boşluk olan 3 pinli ARGB girişi. Ters takmaya çalışmışsınızdır o yüzden girmemiştir.
Gigabyte girişi yanılmıyorsam VDG ile gösteriliyor. Neden Gigabyte girişini 12V'a takacaksınız. Orada boşu boşuna adamlar 5V ARGB dememiş, boşuna koyulmamış o giriş sonuçta.
Boşluklu olan 3 pinlik girişi yanlış olmasın diye diye defalarca denedim az giriyor oturmuyor, girişleri küçük kalıyor sananırım. Deneme amaçlı 12 votluk 4 pinli girişe deneğim de sadece bir yuvasını tabi giriyor. Kasa argb 5 votluk giriş delikleri küçük gibi ve uyumsuz