Anakartımdaki ses kartı ALC887, ben de bu yüzden kendinden ses kartlı kulaklık almaya karar verdim. Sizce MH751 alsam olur mu yoksa direkt MH752 mi alayım? Aralarında 80TL fark var.
Bu kulaklık iyidir değil mi? Reddit'te çıktığı zamanlar çok övülmüş fakat üzerinden bayağı zaman geçti. Buna alternatif var mıdır yoksa direkt siparişi geçeyim mi?USB bağlantı tipi de olduğundan ötürü MH752 alman daha mantıklı. MH751'i ALC 887 besleyemez muhtemelen.
MH751'den tek farkı ses kartı ise güzel üründür. MH751 çok güzel üründü çünkü. Ama MH752'yi denemediğimden ötürü bilmiyorum.Bu kulaklık iyidir değil mi? Reddit'te çıktığı zamanlar çok övülmüş fakat üzerinden bayağı zaman geçti. Buna alternatif var mıdır yoksa direkt siparişi geçeyim mi?
Tek fark ses kartı ve bende de ALC887 var.MH751'den tek farkı ses kartı ise güzel üründür. MH751 çok güzel üründü çünkü. Ama MH752'yi denemediğimden ötürü bilmiyorum.
O zaman MH752 al geç.Tek fark ses kartı ve bende de ALC887 var.
Sağ olun.O zaman MH752 al geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.