CM ML240L alınır mı?

Eufrat

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba;

Şu anda 6600K ile birlikte tundra TD03-Lite sahibiyim fan arızası sonucu kasada traktör çalışıyormuşçasına ses gelmekte. Bu sorundan dolayı önce bir fan arayışına girdim ama okuduğum kadarı ile her fan sıvı soğutma için uygun sonucu vermiyormuş. Bunun ardından Cooler Master Masterliquid ML240L'yi buldum. Ekran kartım RTX 2060 olduğu için 6600K ile darboğaz olmakta bundan dolayı Ryzen 3000 serisi ile AMD platformuna geçiş yapmayı planlıyorum sizce Cooler Master Masterliquid ML240L almaya değer mi? Bir de tundra TD03-Lite i5-6600K (4.2GHz) ful yükte 65 dereceyi geçmiyor Cooler Master Masterliquid ML240L ile de aynı sonucu alabilir miyim?

Kasam Aerocool xpredator 2 olduğu için fanı sadece kasanın üstüne takabilirim ön tarafa yetişeceğini zannetmiyorum.

Tundra TD03-Lite i5-6600K (4.2GHz) ful yükte 65 dereceyi geçmiyor idarelik bu soğutucu için kullanabileceğim bir fan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ML240L sahibiyim, çoğu kişi pompa sesli çalışıyor demiş fakat bendeki pompa sessiz çalışıyor, radyatör fanları ise sesli çalışıyor ha çok rahatsız eder mi dersen etmiyor, soğutma yönünden ise orta bir değer sunuyor o paralara kaliteli hava soğutma alırsan aynı dereceleri görürsün ekstrem bir soğutma istiyor isen Corsair'e falan bakmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı