İşlemcim i5 4690K, OC yok. Anakartım ise MSİ Z97 Gaming 7. Ekran kartım MSI GTX 970. Kasam Couger Panzer Evo RGB. Önünde 3 fan arkada da 1 egzoz fan mevcut. Başlıkta belirttiğim sıvı soğutmayı aldım, kasanın üst tarafına radyatör kasa içinde fanlar ise kasa dışında yukarıdan aşağı kasa içine hava verecek şekilde monte yaptım. İşlemci sıcaklığım boşta 40 43 arası değişiyor yüke bindirince 68 derecelere kadar çıkıyor. Buna istinaden oyun oynarken de soğutucu fanları içe bastığı için ekran kartım 80 dereceye anakart ise 60 dereceye çıkıyor. Fanları kasa içine takma şansım yok fanların anakart fan pinlerini kapattığı için soğutucu fanlarının kablolarını CPU fan 1 ile 2'ye takamıyorum.
Fanları radyatörde oluşan havayı dışa doğru çekecek şekilde yani pull şeklinde taksam işe yarar mı acaba. İzmir'de yaşıyorum hava sıcaklığı da 38 39 derecelerde, bunun da etkisi var mıdır acaba sıcaklıklara?
Fanları radyatörde oluşan havayı dışa doğru çekecek şekilde yani pull şeklinde taksam işe yarar mı acaba. İzmir'de yaşıyorum hava sıcaklığı da 38 39 derecelerde, bunun da etkisi var mıdır acaba sıcaklıklara?
Son düzenleyen: Moderatör: