Satılık CM Seidon 120V Plus Sıvı Soğutma

LQCKDQWN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha öncede corsair h100i Adana'dan vahit bey'e kargoladım, nasıl bir satıcı olduğumu kendisi referans olabilir. Karalayan arkadaşlarda oldu sebep 2 gün sonra alacağım deyipte yok param yok, yok denkleştiremedim muhabbeti yaptılar. Ürünü başkasına satınca adım kötü satıcıya çıktı, kimse kusura bakmasın ama bi atasözü vardır, parayı veren düdüğü çalar. Tamam elbette ön anlaşma diye bişey vardır fakat işin ucu oyalamaya gidince işler değişir.Dediğim gibi sitede vahit bey'e h100i sıvı soğutma sattım. Şimdiki ürünüm ise daha 10 günlük vatandan kutulu faturalı tek fiyat 100 TL. Kargo alıcıya aittir. Ürünün görselini koymadım vatandan bakabilirsiniz, Antalya içi gelip bakabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, ürünün kendisine ait fotoğrafı koyabilir misin ?
Ya da kaan_karacabey@hotmail.com adresine mail atarsan sevinirim. Faturasınıda çekip koyar mısın? Ayrıca ptt kargo ile kapıda ödeme yaparsan, fiyatta da son bir şey yaparsan ürünü alabilirim senden. Dönüş bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha öncede corsair h100i Adana dan vahit beye kargoladım nasıl bir satıcı olduğumu kendisi referans olabilir,karalayan arkadaşlarda oldu sebep 2 gün sonra alıcam diyipte yok param yok,yok denkleştiremedim muhabbeti yaptılar ürünü başkasına satıncada adım kötü satıcıya çıktı,kimse kusura bakmasın ama bi ata sözü vardır parayı veren düdüğü çalar,tamam elbette ön anlaşma diye bişey vardır fakat işin ucu oyalamaya gidince işler değişir,dediğim gibi sitede vahit beye h100i sıvı soğutma sattım şimdiki ürünüm ise daha 10 günlük vatandan kutulu faturalı tek fiyat 100tl kargo alıcıya aittir.ürünün görselini koymadım vatandan bakabilirsiniz antalya içi gelip bakabilirler.

Emrah beyden geçtiğimiz günlerde Corsair H100 i sıvı soğutucu aldım şuan kullanıyorum hiç bir sorun yok sağolsun ödemede kolaylık sağlayıp sorunsuz bir şekilde ürünü kendisinden satın aldım ciddi alıcı olduktan ve ürünü alayım mı almayayım mı endişesinde kalıp karşı tarafıda oyalamadıktan sonra bir sıkıntı olmuyor geriye sadece ürünü aldığınız kişinin güvencesi kalıyor onuda Emrah beyle yakın zamanda yaptığımız alışverişle ben kefilim hayırlı satışlar

Vahit bey birkez daha teşekkür ederim olumlu yorumunuz için.

Hocam merhaba, ürünün kendisine ait fotoğrafı koyabilir misin ?
Ya da kaan_karacabey@hotmail.com adresine mail atarsan sevinirim. Faturasınıda çekip koyar mısın? Ayrıca ptt kargo ile kapıda ödeme yaparsan, fiyatta da son bir şey yaparsan ürünü alabilirim senden. Dönüş bekliyorum.
Ürünün fotolarını yazdığınız mail adresine atabilirim yalnız fiyatta bir oynama yapamam kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı