Mustafa98 Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2015 #1 Merhabalar, Cooler master silencio kasasına sahibim. Bu kasanın arkadaki fanını anakarta taktım ancak kasanın önünde de 2 adet fan bulunuyor. Bu fanları nasıl çalıştırabilirim? Anakartta fan girişi kalmadı. Lütfen yardım. Kasam ve bağlayamadığım fanların fotoğrafı ; Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2015
Merhabalar, Cooler master silencio kasasına sahibim. Bu kasanın arkadaki fanını anakarta taktım ancak kasanın önünde de 2 adet fan bulunuyor. Bu fanları nasıl çalıştırabilirim? Anakartta fan girişi kalmadı. Lütfen yardım. Kasam ve bağlayamadığım fanların fotoğrafı ;
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #2 PSU daki moleks kablolarına dönüştürücü takarak kullanbilirsiniz.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 8 Mayıs 2015 #3 Aşağıdaki dönüştürücüden alıp gücü PSU'dan temin etmen gerekecek. Molex - 3pin çevirici olarak aratırsan her yerde bulursun.
Aşağıdaki dönüştürücüden alıp gücü PSU'dan temin etmen gerekecek. Molex - 3pin çevirici olarak aratırsan her yerde bulursun.
yusuf-5896 Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 626 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #4 Böyle bir kablo daha iyi olur. 1 numaralı kısmı anakarta takacaksın. Ha yazmayı unutmuşum. 2 numaralı yerlere yedek fanları takıyorsun. Böylece anakart üzerinden fanların hepsinin hızını ayarlıyorsun.
Böyle bir kablo daha iyi olur. 1 numaralı kısmı anakarta takacaksın. Ha yazmayı unutmuşum. 2 numaralı yerlere yedek fanları takıyorsun. Böylece anakart üzerinden fanların hepsinin hızını ayarlıyorsun.
Mustafa98 Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2015 #5 Arkadaşlar öndeki fanlar ,fan kontrolcüye bağlıymış . Arkadaki fanı anakarttan söküp ,öndeki fanın çıkışıyla birleştirdim. Ayrıca psuya molex bağlayıp onuda kontrolcunün (fanın) 2 pinli molexine bağladım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar öndeki fanlar ,fan kontrolcüye bağlıymış . Arkadaki fanı anakarttan söküp ,öndeki fanın çıkışıyla birleştirdim. Ayrıca psuya molex bağlayıp onuda kontrolcunün (fanın) 2 pinli molexine bağladım. Yardımlarınız için teşekkürler.