Arkadaşlar meraba. Bu aralar klavye ve mousemi değiştirmek istiyorum. Ben de set oalrak düşündüm ve fazlada para verebilicek durumda değilim. Ben de ucuz ama güzel hoşuma giden 3 model 2 farklı marka buldum, sizce hangisine yönelmeliyim? Yardım ederseniz sevinirim.
Ve son oalrak bu da Everest'in. Bunun 3 farklı zemin aydınlatması olduğu için hoşuma gitti. En son bunu denk geldide buldum. Aslında oyuncu tuşlarının farklı renk olmasını sevmiyorum ama zemin aydınlatması çeşitliliği hoşuma gitti:
Tam oalrak neden memnun değilsiniz? Kalite oalrak falan mı ? Ben de CM Storm'a daha yakınım. Everest iyi bir marka olarak anılmıyor çünkü sormak istedim. Teşekkürler galiba CM alıcam.
CM Storm, malzeme kalitesi, kalite ve modifikasyon açısından Everest'den daha üstün. Everest alan çoğu kişi fazla zaman geçmeden sorunlarla baş başa kalıyor. "Arkadaş bu Everest hep mi kötü şeyler çıkarıyor ?" derseniz, hayır çıkarmıyor
CM Storm, malzeme kalitesi, kalite ve modifikasyon açısından Everest'den daha üstün. Everest alan çoğu kişi fazla zaman geçmeden sorunlarla baş başa kalıyor. "Arkadaş bu Everest hep mi kötü şeyler çıkarıyor ?" derseniz, hayır çıkarmıyor
öncelikle kusura bakmayın forumda yeniyimde kruallardan dolayı ceza almışım ondan dolayı cevap yazamadım önerileriniz üzerine cm strom u sipariş verdim teşekkür ederim