Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #1 Cm Storm devastator'u 1 hafta sonra alacağım. Fakat nerden alaçağıma karar veremedim. İnternet'den pek fazla güvenmiyorum acıkcası. İstanbul'da oturuyorum. Ve klavyenin türkce olması şart !
Cm Storm devastator'u 1 hafta sonra alacağım. Fakat nerden alaçağıma karar veremedim. İnternet'den pek fazla güvenmiyorum acıkcası. İstanbul'da oturuyorum. Ve klavyenin türkce olması şart !
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 20 Haziran 2015 #2 CM STORM SGB-3010-KKMF1-TU klavye-fare set - inventus
Habilckr Kilopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2015 #3 İnventustan alabilirsin. Ben de perşembe günü siparişi verdim ve bugün itibariyle elime sorunsuz ulaştı.
İnventustan alabilirsin. Ben de perşembe günü siparişi verdim ve bugün itibariyle elime sorunsuz ulaştı.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #4 Silinen üye dedi: CM STORM SGB-3010-KKMF1-TU klavye-fare set - inventus Genişletmek için tıkla... Bu siteye ne dersiniz ?
Silinen üye dedi: CM STORM SGB-3010-KKMF1-TU klavye-fare set - inventus Genişletmek için tıkla... Bu siteye ne dersiniz ?
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 20 Haziran 2015 #5 Heulse dedi: Bu siteye ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden de alışveriş yapabilirsin. Gayet güvenilir bir firmadır İnventus.
Heulse dedi: Bu siteye ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden de alışveriş yapabilirsin. Gayet güvenilir bir firmadır İnventus.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #6 Pardon az önceki mesajda link'İ yapıştırmayı unutmuşum CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (TR) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Buradan bahsetmek istedim
Pardon az önceki mesajda link'İ yapıştırmayı unutmuşum CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (TR) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Buradan bahsetmek istedim
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 20 Haziran 2015 #7 Heulse dedi: Pardon az önceki mesajda link'İ yapıştırmayı unutmuşum CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (TR) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Buradan bahsetmek istedim Genişletmek için tıkla... Burası da güvenilir.
Heulse dedi: Pardon az önceki mesajda link'İ yapıştırmayı unutmuşum CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (TR) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Buradan bahsetmek istedim Genişletmek için tıkla... Burası da güvenilir.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #8 Peki yardımlarınız icin teşekkürler, konu kilitlenebilir