deadra123 Megapat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #1 CM Storm Resonar oyuncu kulaklığını almak istiyorum. Nereden alabilirim, yardımcı olur musunuz?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #2 Amazon'dan alabilirsiniz.
TechnoMan46 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.368 Makaleler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #3 deadra123 dedi: CM Storm Resonar oyuncu kulaklığını almak istiyorum. Nereden alabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Aradığınız kulaklık bu ise eğer buyrun. CM Storm SGH-2090-KKTI1 Resonar Gaming Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık | sanalmarketim
deadra123 dedi: CM Storm Resonar oyuncu kulaklığını almak istiyorum. Nereden alabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Aradığınız kulaklık bu ise eğer buyrun. CM Storm SGH-2090-KKTI1 Resonar Gaming Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık | sanalmarketim
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #4 TechnoMan46, dikkat edelim lütfen. Stoklarda bulunmamakta.
TechnoMan46 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.368 Makaleler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #5 @Erkan Çevik stoklara dikkat etmemişim, gerçekten çok özür diliyorum.
4 4khenaton Hectopat Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 351 14 Mayıs 2015 #6 Merhaba. Yurt dışı alışveriş imkanınız yoksa ve yaşadığınız şehir stoktaki mağazalar arasında görünüyorsa Isurus'u öneririm. Bir üst modeli olan Isurus Dub hakkında bir fikrim yok. Isurus hakkında ise F/P grafiğim olumlu. http://www.vatanbilgisayar.com/tt-esports-isurus-profesyonel-kulakici-oyun-kulakligi--beyaz.html Eğer yurt dışından alabilirseniz Resonar yorumlarda kullanıcısını memnun eden bir ürün gibi görünüyor.
Merhaba. Yurt dışı alışveriş imkanınız yoksa ve yaşadığınız şehir stoktaki mağazalar arasında görünüyorsa Isurus'u öneririm. Bir üst modeli olan Isurus Dub hakkında bir fikrim yok. Isurus hakkında ise F/P grafiğim olumlu. http://www.vatanbilgisayar.com/tt-esports-isurus-profesyonel-kulakici-oyun-kulakligi--beyaz.html Eğer yurt dışından alabilirseniz Resonar yorumlarda kullanıcısını memnun eden bir ürün gibi görünüyor.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.797 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #7 Resonar pek önereceğim bir ürün değil. Amazon, Türkiye'ye gönderim yapmamakta zaten. Amazon.com: Razer Hammerhead Pro In-Ear PC and Music Headset: Computers & Accessories Bu daha iyi seçim olacaktır. Ama kulakiçi kulaklar pek bir özelliğe sahip değil.
Resonar pek önereceğim bir ürün değil. Amazon, Türkiye'ye gönderim yapmamakta zaten. Amazon.com: Razer Hammerhead Pro In-Ear PC and Music Headset: Computers & Accessories Bu daha iyi seçim olacaktır. Ama kulakiçi kulaklar pek bir özelliğe sahip değil.