CM V3 Elite 600W PSU açılırken çat sesi geliyor

Efe Eralp

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, güç kaynağının şalterini açarken çat sesi geliyor, bazen yüksek bazen az ya da hiç... Sorun etmiyor ama sizce nedeni ne?

Güç kaynağının modeli: Cooler Master V3 Elite 600v
Not: Kasaya montajlı geldi, dahildi.

Bilgisayarı kapattıktan sonra sürekli kapatıyor musunuz?

Evet monitör dahil hepsini anakart RGB ışığı boşa yanmasın diye.
Bilgisayarı kapattıktan sonra sürekli kapatıyor musunuz?
Birde neden bilmiyorum mesela bilgisayara start verince normalde monitörde açılır bende açılmıyor.
Önce monitörü açıyorum ASUS yazısı gelince de bilgisayara start veriyorum eğer böyle yapmazsam beyaz VGA ışığı yanıyor.

Bilgisayarı başlattan kapatınca anakart RGB ışığı yanmaması gerek. Yanıyorsa bir problem vardır. Ayrıca monitörü güç düğmesinden kapatırsan her halükarda tekrar düğmeden açman gerekir. Monitörü bekleme modunda bırakırsan, sistemi açtığında güç düğmesinden açmaya gerek kalmadan açılır.

Bilgisayarı başlattan kapatınca anakart RGB ışığı yanmaması gerek. Yanıyorsa bir problem vardır. Ayrıca monitörü güç düğmesinden kapatırsan her halükarda tekrar düğmeden açman gerekir. Monitörü bekleme modunda bırakırsan, sistemi açtığında güç düğmesinden açmaya gerek kalmadan açılır.
Başlattan kapatınca sistem kapanıyor ama sanırım anakart'a elektrik geldiği için o ışık yanıyor.
ve monitörde turuncu ışık yanıyor hazırda bekliyor herhalde.

Sistem kapalıyken 5v çıkışları da güç aktarıyor olmalı onları da biostan kapatın yoksa RGB fare ışıkları yanık kalabilir

Sistem kapalıyken 5V çıkışları da güç aktarıyor olmalı onları da BIOS'tan kapatın yoksa RGB fare ışıkları yanık kalabilir.

Her şeyin ışıkları sönüyor ( RGB fare dahil ):)
Sadece ışıkları açık kalan ekran kartının güç LED'i ve anakartın kendi RGB aydınlatması.
Anakart model;
ASUS TUF GAMİNG B550M-PLUS WİFİ
Bu arada bu çok büyük bir sıkıntı değil yine de her şey için teşekkür ederim ama en büyük mesele
açtığım diğer konu :D
Ona da göz atmanızı dilerim...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı