CM11 bozulması

Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo V15 G3
R7 5825U
16GB 3200Mhz
Vega8
CM11 git gide bozuluyor. Telefonu yeniden başlattım ve bazı özellikleri kayboldu.
Örnek olarak ekran kapanırken solarak veya animasyonlu kapanıyordu ama ilk yeniden başlatmada animasyon yok oldu.
Aynı zamanda birçok animasyon yok oldu. Çözümü var mıdır? Yoksa CM11 bozuk mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon modeliniz nedir?

GT-S7562 diye aratırsanız çıkar. Tam ismi Galaxy s duos.

6 Senelik bir şey tabii bozulacak telefonu veya işletim sistemini değiştirebilirsin.

Telefonu değiştirmeye imkanım olsa bu yollara girmezdim değil mi? Ayriyeten bir yazılım nasıl bozulsun? Telefon sağlam ROM bozuluyor.
Mesela yeniden başlatmadığım halde bildirim çubuğundaki saat yok oldu. Garip git gide bozuluyor.

Hocam dün dediğim gibi o sizinle seçtiğimiz ROM'u yükleyin.

Merhaba hocam o ROM'u ben kurdum SIM kartını okumadı ilk başta. IMEI gitti sandım ama gitmemiş çok şükür. Aynı zamanda Android 5 değilmiş 4.0 sürümünü kullanıp 5 kılıfına giydirmişler. Sonra aldığım yedekten eski CM11 ROM'a geri döndüm ve SIM kartımı okudu. Yani dün baktığımız ROM işe yaramadı.

6 Senelik bir şey tabii bozulacak telefonu veya işletim sistemini değiştirebilirsin.
Ne alaka hocam? Yazmak için yazmayın lütfen.

Yüklediğiniz CM sürümünde sorun olabilir. Yeni bir CM sürümü kurun, cihazınıza uygun Custom Romları altta ki siteden bulabilirsiniz :

Üste ki sitede Rom seçerken hatalarına ve yorumlarına dikkat edin. Sonradan herhangi bir sıkıntı yaşamayın.

Tamam orayada bir bakarım. Peki dün açtığım başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı ROM atarken IMEI gidebilir diye doğru mudur? IMEI işi sorun çıkartır mı?

Tamam orayada bir bakarım. Peki dün açtığım başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı ROM atarken IMEI gidebilir diye doğru mudur? IMEI işi sorun çıkartır mı?
TWRP son sürümlerinde ''Wipe'' kısmından silinebilinebilir diye hatırlıyorum ama eski sürümlerde böyle bir olay yok. J5 2015 kullanıyorum Lineage OS 14.1 (CM14) kullanıyorum IMEI sorun yaşamadım.

TWRP son sürümlerinde "wipe" kısmından silinebilinebilir diye hatırlıyorum ama eski sürümlerde böyle bir olay yok. J5 2015 kullanıyorum lineage OS 14.1 (CM14) kullanıyorum IMEI sorun yaşamadım.

Ben TWRP'nin bayağı eski sürümlerini kullanıyorum. 2014'de bir videonun rehberliği sayesinde CM11 yaptım bu telefonu. Yani o zamandan kalma bir TWRP.
Ben telefonun yedeğini alayım. .
Hocam dün dediğim gibi o sizinle seçtiğimiz ROM'u yükleyin.

Başka ROM önerebilir misiniz? Android 4.4.4 olmasını tercih ederim. Xda forma girdiğimde hep İngilizce ve pak bir şey anlamıyorum. Konuyu hep uzun tutmuşlar. Keşke liste halinde bütün ROM'ları sıralasalar ve artı ve eksi özelliklerini yazsalar güzel olurdu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…