Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #11 gamecenter dedi: Windows 10'da görev çubuğu nasıl opak yapılır - Windows 10 bu siteden PC için bir şey bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmek gerek, dosyamı indirdin yoksa linke mi tıkladın sitede.
gamecenter dedi: Windows 10'da görev çubuğu nasıl opak yapılır - Windows 10 bu siteden PC için bir şey bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmek gerek, dosyamı indirdin yoksa linke mi tıkladın sitede.
gamecenter Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #12 Zyplux dedi: Dikkat etmek gerek, dosyamı indirdin yoksa linke mi tıkladın sitede. Genişletmek için tıkla... Sadece siteye girdim ve anında antivirüs programıından bildirim geldi.
Zyplux dedi: Dikkat etmek gerek, dosyamı indirdin yoksa linke mi tıkladın sitede. Genişletmek için tıkla... Sadece siteye girdim ve anında antivirüs programıından bildirim geldi.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #13 gamecenter dedi: Sadece siteye girdim ve anında antivirüs programıından bildirim geldi. Genişletmek için tıkla... Zararlı website uyarısı büyük ihtimal.
gamecenter dedi: Sadece siteye girdim ve anında antivirüs programıından bildirim geldi. Genişletmek için tıkla... Zararlı website uyarısı büyük ihtimal.
B bartu pusat Picopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 242 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2022 #14 gamecenter dedi: Selam bende senin gibi oluyor ve nedeni ise bende Google üzerinden yapılan bir virüsmüş bence Kaspersky vb anti virüs program kullan Google, Microsoft Edge vb sitelerde tarıyor böylecek yanlış siteye girmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Chrome ayarlarından tarama yaptım temiz çıktı. Yine de tarama verilerini temizledim. Malwarebytes ile tarama yaptım temiz çıktı.
gamecenter dedi: Selam bende senin gibi oluyor ve nedeni ise bende Google üzerinden yapılan bir virüsmüş bence Kaspersky vb anti virüs program kullan Google, Microsoft Edge vb sitelerde tarıyor böylecek yanlış siteye girmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Chrome ayarlarından tarama yaptım temiz çıktı. Yine de tarama verilerini temizledim. Malwarebytes ile tarama yaptım temiz çıktı.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #15 bartu pusat dedi: Chrome ayarlarından tarama yaptım temiz çıktı. Yine de tarama verilerini temizledim. Malwarebytes ile tarama yaptım temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... CMD ile aktifleştirmişsin ondandır. Son düzenleme: 17 Şubat 2022
bartu pusat dedi: Chrome ayarlarından tarama yaptım temiz çıktı. Yine de tarama verilerini temizledim. Malwarebytes ile tarama yaptım temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... CMD ile aktifleştirmişsin ondandır.