CMD açılıp kapandı

Mambasecurity

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açtım her şey çok güzel gidiyordu fakat birden CMD açılıp kapandı Görev Yöneticisi'ni açtığımda ise arka planda çalışan uygulamalarda CMD gördüm 2 tane korktum. Temiz önyükleme yapacağım fakat nasıl bir şey bu verilerim vs. gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ile tara eğer bir şey çıkarsa format at.

Kaspersky ile tara eğer bir şey çıkarsa format at.

Hocam tarattım falan boş çıktı şimdi kapatıp açtım bilgisayarı CMD açılmadı, Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara baktığımda şöyle çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-07-08 145617.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 22
Hocam tarattım falan boş çıktı şimdi kapatıp açtım bilgisayarı CMD açılmadı, Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara baktığımda şöyle çıktı.

Win+r çıkan yere netplwız eğer sizin epostanız harici bir Gmail veya hesap görürseniz bu kötüye işaret ama büyük ihtimalle bir şey yoktur.

Bir şey çıkmadıysa sorun yok CMD açılıp kapanması RAT yediğin anlamına gelmez uygulamalar çakışmış.

Win+r çıkan yere netplwız eğer sizin epostanız harici bir Gmail veya hesap görürseniz bu kötüye işaret ama büyük ihtimalle bir şey yoktur.

O çok nadir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…