GncKerem Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar olay ilk Zula'yı açmam ve güncellemem ile başladı. Güncellenirken mavi ekran verdi bilgisayarım. Ondan sonra açtığımdan beri 5dk bir CMD hızlıca açılıp kapanıyor. Nedenini bilmiyorum. Yardımcı olun.
Arkadaşlar olay ilk Zula'yı açmam ve güncellemem ile başladı. Güncellenirken mavi ekran verdi bilgisayarım. Ondan sonra açtığımdan beri 5dk bir CMD hızlıca açılıp kapanıyor. Nedenini bilmiyorum. Yardımcı olun.
GöKBörü_57 Picopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Oyundan kaynaklı olabilir silp yüklemeyi dneeyin.
G Gameryt123 Picopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 Virüs olabilir.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.483 Çözümler 23 Yer Tottenham 12 Mayıs 2021 #4 Benim eski bilgisayarımda da olurdu. Virüs vardı ondan kaynaklı oluyordu.
GncKerem Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #5 erenspurs dedi: Benim eski bilgisayarımda da olurdu. Virüs vardı ondan kaynaklı oluyordu. Genişletmek için tıkla... kaspersky dan malwarebytes dan hiç bir virüs tespit edilmedi
erenspurs dedi: Benim eski bilgisayarımda da olurdu. Virüs vardı ondan kaynaklı oluyordu. Genişletmek için tıkla... kaspersky dan malwarebytes dan hiç bir virüs tespit edilmedi
G Gameryt123 Picopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #6 GncKerem dedi: Kaspersky'dan Malwarebytes'dan hiçbir virüs tespit edilmedi. Genişletmek için tıkla... Her antivirüs bulamıyor ama format atamak çözüm olacaktır.
GncKerem dedi: Kaspersky'dan Malwarebytes'dan hiçbir virüs tespit edilmedi. Genişletmek için tıkla... Her antivirüs bulamıyor ama format atamak çözüm olacaktır.