Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #1 Dostlarım CMD'nin arkaplanına resim koyabilir miyim? Birinde görmüştüm.
Mota Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 319 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #2 Baya baya resim yani renk falan değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bulabildim. Bu tarz bir şey mi istiyorsun?
Baya baya resim yani renk falan değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bulabildim. Bu tarz bir şey mi istiyorsun?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #3 Mota dedi: Baya baya resim yani renk falan değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bulabildim. Bu tarz bir şey mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Siteye ulaşamıyorum maalesef.
Mota dedi: Baya baya resim yani renk falan değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bulabildim. Bu tarz bir şey mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Siteye ulaşamıyorum maalesef.
Mota Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 319 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #4 Aeronight dedi: Siteye ulaşamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmaya üşenmezseniz terminal ile yapmış: How to set Background Image in Windows Terminal? - Technoresult How to change background image on Windows Terminal - Pureinfotech To change the background image on Windows Terminal, open Settings > Defaults or specific profile > Appearance > Background image. pureinfotech.com Bunları yöntemi bulabildim birisinde Visual Studio Code kullanıyor. Örnek video adam anlatmaya çalışmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 1 Ekim 2022
Aeronight dedi: Siteye ulaşamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmaya üşenmezseniz terminal ile yapmış: How to set Background Image in Windows Terminal? - Technoresult How to change background image on Windows Terminal - Pureinfotech To change the background image on Windows Terminal, open Settings > Defaults or specific profile > Appearance > Background image. pureinfotech.com Bunları yöntemi bulabildim birisinde Visual Studio Code kullanıyor. Örnek video adam anlatmaya çalışmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #5 Buldum hocam ben. Terminalin kendi ayarlarında varmış.