atakannnn Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #1 Sanırım disk part acılmıyor. Yazdıktan sonra hiçbir işlem yapılmıyor. Yönetici olarak calıstırdım.
Çözüm atakannnn 8 Ekim 2023 yigitgok80 dedi: İlginç bir şey oluştu herhalde. Bende de aynısı oldu. Yeniden başlattım düzeldi Genişletmek için tıkla... Biraz beklemek gerekiyormus. Yazdıktan 1 2 dakika sonra geldi bende de
yigitgok80 dedi: İlginç bir şey oluştu herhalde. Bende de aynısı oldu. Yeniden başlattım düzeldi Genişletmek için tıkla... Biraz beklemek gerekiyormus. Yazdıktan 1 2 dakika sonra geldi bende de
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 İlginç bir şey oluştu herhalde. Bende de aynısı oldu. Yeniden başlattım düzeldi Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
KS KS atakannnn Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #3 yigitgok80 dedi: İlginç bir şey oluştu herhalde. Bende de aynısı oldu. Yeniden başlattım düzeldi Genişletmek için tıkla... Biraz beklemek gerekiyormus. Yazdıktan 1 2 dakika sonra geldi bende de Artı 0 Eksi Çözüm
yigitgok80 dedi: İlginç bir şey oluştu herhalde. Bende de aynısı oldu. Yeniden başlattım düzeldi Genişletmek için tıkla... Biraz beklemek gerekiyormus. Yazdıktan 1 2 dakika sonra geldi bende de