tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 4 Ocak 2016 #1 Bahsettiğim tabii ki komutun kendisi değil resimdeki yeşil kısımlar. Yanılmıyorsam Windows 7'de Türkçe olarak hatırlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2016
Bahsettiğim tabii ki komutun kendisi değil resimdeki yeşil kısımlar. Yanılmıyorsam Windows 7'de Türkçe olarak hatırlıyorum.
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2016 #2 Evet Windows 7'de Türkçe. Fakat iyi bir ingilizceye sahipseniz çözersiniz.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 5 Ocak 2016 #3 yrfann dedi: Evet Windows 7'de Türkçe. Fakat iyi bir ingilizceye sahipseniz çözersiniz. Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabı bu değil ki, Sorum; neden Türkçe değil ? Bir ayarla Türkçeleştirme ihtimali var mı? Lütfen yorum yapın Mikail Fidan
yrfann dedi: Evet Windows 7'de Türkçe. Fakat iyi bir ingilizceye sahipseniz çözersiniz. Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabı bu değil ki, Sorum; neden Türkçe değil ? Bir ayarla Türkçeleştirme ihtimali var mı? Lütfen yorum yapın Mikail Fidan
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #4 Belki yama gibi bir şeyi vardır hiç araştırmadım.