Şüpheli gördüğüm ctf yükleyicisi var ve Adobe uygulamaları da çalışyor onların dışında Intel Lenovo ve NVIDIA güncelleştiricileri ve Windows Visual'ları var ve bilgisayarıma hiçbir crackli uygulama yüklemedim ama geçenlerde bir Android emulatörü yükledim o olabilir.
Şüpheli gördüğüm ctf yükleyicisi var ve Adobe uygulamaları da çalışyor onların dışında Intel Lenovo ve NVIDIA güncelleştiricileri ve Windows Visual'ları var.
Bunlarda sıkıntı yok. Windows ve r tuşuna aynı anda basıp açılan sekmeye MSConfig yazar mısınız? Açılan kısımdan hizmetlere gelin ve alttaki tiki açın. Oradaki şeyleri bize ekran görüntüsü olarak atarsanız yardımcı olabiliriz.
Windows ve ne tuşu anlayamadım ve dax API ve com surrage çalışıyor toplam 130 arka plan uygulaması. mcaffeye 350 tl veriyorum ve windowsun öerdiği uygulama sorun olacağını sanmıyorum
Merhaba. Arada bir CMD ekranın sol üstünde yarım saniye gibi bir süre için açılıp kapanıyor. Bu virüs kaynaklı olabilir mi? McAfee üyeliğim var o virüs bulamadı.
Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm. Ayrıca Keylogger'dan şüphelendiğinizi yazmışsınız, eğer Keylogger'dan şüpheleniyorsanız CMD'yi açıp net users komudunu çalıştırmanızı öneririm ve ardından çıkan sonuçları buraya atabilirsiniz.
Merhaba. Arada bir CMD ekranın sol üstünde yarım saniye gibi bir süre için açılıp kapanıyor. Bu virüs kaynaklı olabilir mi? McAfee üyeliğim var o virüs bulamadı.