B Barış Çetin Ziyaretçi 30 Nisan 2015 #11 Taratmalarda temiz çıkıyor. Geriye tek seneçek format kaldı sanırım. Yardımınız için teşekkürler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Nisan 2015 #12 Silinen üye dedi: Taratmalarda temiz çıkıyor. Geriye tek seneçek format kaldı sanırım. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Full scan rapor sonucunu paylaşın.
Silinen üye dedi: Taratmalarda temiz çıkıyor. Geriye tek seneçek format kaldı sanırım. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Full scan rapor sonucunu paylaşın.
B Barış Çetin Ziyaretçi 1 Mayıs 2015 #13 Flash olsun olmasın bugün format atacaktım zaten. Attım ve şimdi hiç dosya oluşmadı bellekte. Tekrar teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2015
Flash olsun olmasın bugün format atacaktım zaten. Attım ve şimdi hiç dosya oluşmadı bellekte. Tekrar teşekkürler.