CMD ile etkinleştirilen Windows'n lisansı nasıl silinir?

Melloo_14

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben CMD üzerinden Windows etkinleştirdim bu lisansı kaldırmak istiyorum. CMD üzerinden etkinleştirilen Windows'larda galiba başka bir Server'a bağlanıyorlarmış. Bu da sıkıntılıymış. Lisansı sildikten sonra o Server'dan bağlantı kesilir mi?

Bu rehbere bakabilirsiniz.

Eskiden ben cmd'den kms ile windowsu etkinleştirmiştim.Hatta bunun hakkında konu bile açmıştım.Hocalarım benden kmsyi kaldırmam için format atmamı önermişlerdi ve bende öyle yapmıştım.

Hocam bu işlemi yaptıktan sonra sorun teşkil eder mi virüs veya bilgilere ulaşma gibi?

Ve hocam bu işlemden sonro o bağlanılan sunucudan bağlantı kesilir mi veya virüs vb atarlar mı?

Ya da format mı atlmalıyım?

Hocam bu işlemi yaptıktan sonra temizlemiş olursunuz. Öncesinde olan olduysa olmuştur, bundan sonrası için bir şey olmaz.

Bir de hocam bu serverde benim hangi bilgilerimi çalabilirler?

Hocam bu işlemi yaptıktan sonra temizlemiş olursunuz. Öncesinde olan olduysa olmuştur, bundan sonrası için bir şey olmaz.

Dediğim gibi, öncesinde olduysa olmuştur. Fakat kaldırdıktan sonra problem kalmayacaktır. Bir antivirüsle, Malwarebytes'la tarama yaparsınız içinizin rahat etmesi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı