CMD ile etkinleştirilen Windows'un aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Baris110

Hectopat
Daha fazla  
Yaptığım işlemi format atmadan geri alma şansım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS'yi silsen bile temiz kurulum en iyisi, en garanti yöntem o.

KMS değil sanırım CMD ile etkinlestirmisim. Biraz arastırma yaptım. Anladığım kadarıyla yaptığım yasalmıs, Bu kodları Microsoft veriyormus ve 180 günlük kullanım süresi varmış.

Yanlış bilgi
KMS değil sanırım CMD ile etkinlestirmisim. Biraz arastırma yaptım. Anladığım kadarıyla yaptığım yasalmıs, Bu kodları Microsoft veriyormus ve 180 günlük kullanım süresi varmış.

Hayır, öyle bir şey yok. KMS geçtiği yerde yasal bir şey yoktur.

Moderasyon notu: KMS, yasa dışı bir durum değildir. KMS aracılığıyla korsan etkinleştirme yapılabilir olması KMS'nin yasa dışı olması anlamına gelmiyor.

Daha önce format atmadım. Ekteki videodaki gibi mi format atacağım? Çok sağ olun simdiden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır onları tavsiye etmem.
Bu şekilde format atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir zararı yok neden silmek istiyorsun ki?
Yaptığım işlemleri teker teker anlatacağım. Cmd dosyasını açtım ve şu işlemleri teker teker yaptım:

slmgr.vbs /ipk (lisans anahtarı)

slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc

slmgr.vbs /ato

Bazı arkadaşlar bu yöntemin güvenli olmadığını söyledi. Format atmama gerek var mı? Eğer gerek yoksa bu lisansın 180 günlük kullanım süresi varmış. OEM kodlardan birini alıp kullanmak istiyorum. Bunun için hangi yolları izlemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…