CMD ile etkinleştirilmiş KMS nasıl temizlenir?

denedim herşeyi yaptım ama sorunları gider deyince key geri geliyor acaba kayıt mı etti kendi kendine format atınca kayıtın silineceğini düşünüyorum ama tecrübeli birisi yardım etse keşke @184424

Denedim her şeyi yaptım ama sorunları gider deyince key geri geliyor acaba kayıt mı etti kendi kendine format atınca kayıtın silineceğini düşünüyorum ama tecrübeli birisi yardım etse keşke @184424
cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky
Şu komutu dener misiniz?

Edit: İnternetin gazabına ugradım mesajı 2 kere göndermişim
cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky
Şu komutu dener misiniz?
denedim 1.sinde hata ürün anahtarı bulunamadı dedi 2.sinde başarıyla silindi dedi bunu manuel olarak silmenin yolu yokmu 2. komutu defalarca yaptım her seferinde başarılı diyor yani kayıt defterine kendisi bidaha geri geliyor
arkadaşlar cmd ile etkinleştirdim kms.msguide serverine bağlandım format atsam duzelmez mı bu illet şey illa temiz kurulummu derslerim falan var
Peki şuan bilgisayarımın kms serverine bağlı olup olmadığını nasıl anlayacağım ?

Son düzenleme:
Temiz kurulum yapmak en mantıklısı, biosa yazma durumu olmuşsa da (çok düşük bir ihtimal), bios editi ve update ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

Keşke HWID yöntemiyle lisansı etkinleştirseydiniz. Bir de USB ile Windows'u tekrar kurmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…