senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 23 Şubat 2022 #1 Ne yapmalıyım? Virüs mü? Sistemde Kaspersky var. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2022
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 Evet zararlı. 10-15TL'ye key al daha iyi.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Şubat 2022 #3 Sağlıklı değil. Onun yerine internette satılan ucuz keylerden alın.
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 23 Şubat 2022 #4 Umut Nas dedi: Evet zararlı. 10-15TL'ye key al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ürün anahtarını kaldırdım ve Windows 7 orijinal OEM cihazla gelen bir ürün anahtarı vardı o gitti mi?
Umut Nas dedi: Evet zararlı. 10-15TL'ye key al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ürün anahtarını kaldırdım ve Windows 7 orijinal OEM cihazla gelen bir ürün anahtarı vardı o gitti mi?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Şubat 2022 #5 senkafayısıyırmışsın dedi: Hocam ben ürün anahtarını kaldırdım ve Windows 7 orijinal OEM cihazla gelen bir ürün anahtarı vardı o gitti mi? Genişletmek için tıkla... Laptop mu?
senkafayısıyırmışsın dedi: Hocam ben ürün anahtarını kaldırdım ve Windows 7 orijinal OEM cihazla gelen bir ürün anahtarı vardı o gitti mi? Genişletmek için tıkla... Laptop mu?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #6 senkafayısıyırmışsın dedi: Hocam ben ürün anahtarını kaldırdım ve Windows 7 orijinal OEM cihazla gelen bir ürün anahtarı vardı o gitti mi? Genişletmek için tıkla... OEM anakarta yazılı olur gitmezki o.
senkafayısıyırmışsın dedi: Hocam ben ürün anahtarını kaldırdım ve Windows 7 orijinal OEM cihazla gelen bir ürün anahtarı vardı o gitti mi? Genişletmek için tıkla... OEM anakarta yazılı olur gitmezki o.
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 23 Şubat 2022 #7 siriius dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Şubat 2022 #8 senkafayısıyırmışsın dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi anakarta gömülü olması lazım. Ayrıca bilgisayarın altında etikette de yazıyor olmalı.
senkafayısıyırmışsın dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi anakarta gömülü olması lazım. Ayrıca bilgisayarın altında etikette de yazıyor olmalı.
NoosWia Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #9 senkafayısıyırmışsın dedi: Ne yapmalıyım? Virüs mü? Sistemde Kaspersky var. Genişletmek için tıkla... Zararlı.
senkafayısıyırmışsın dedi: Ne yapmalıyım? Virüs mü? Sistemde Kaspersky var. Genişletmek için tıkla... Zararlı.
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 23 Şubat 2022 #10 Umut Nas dedi: OEM anakarta yazılı olur gitmezki o. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama produkey programıyla baktığımda yoktu. Herhalde Windows 8.1 de olduğum için değil mi? siriius dedi: Arkadaşın dediği gibi anakarta gömülü olması lazım. Ayrıca bilgisayarın altında etikette de yazıyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Yazıyor zaten hocam. NoosWia dedi: Zararlı. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarını kaldırdım başka ne yapılabilir?
Umut Nas dedi: OEM anakarta yazılı olur gitmezki o. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama produkey programıyla baktığımda yoktu. Herhalde Windows 8.1 de olduğum için değil mi? siriius dedi: Arkadaşın dediği gibi anakarta gömülü olması lazım. Ayrıca bilgisayarın altında etikette de yazıyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Yazıyor zaten hocam. NoosWia dedi: Zararlı. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarını kaldırdım başka ne yapılabilir?