Arkadaşlar merhaba. Windows'u uygulama kullanmadan CMD ile etkinleştirmemin yasal ve etik olmayışı dışında zararı var mı? Key alacak param yok. Virüs bulaşma ihtimali var mı?
Zararı yok. Ben de o şekilde kullanıyorum. Zararı var diyenleri takmayınız. Herhangi bir crack uygulama kullanmadığınız sürece sadece CMD üzerinden etkinleştirince hiçbir sorun olmamakta.
Zararı yok. Ben de o şekilde kullanıyorum. Zararı var diyenleri takmayınız. Herhangi bir crack uygulama kullanmadığınız sürece sadece CMD üzerinden etkinleştirince hiçbir sorun olmamakta.
Üzgün atan kişiler umurumda değilsiniz. Ben bilgimi, tecrübemi söyler ve konudan çıkarım. Denemek için OEM keyde alıp denedim hiçbir fark yok. Tabii ki KMSpico gibi crack uygulamaları kullanmak zararlı ancak sırf CMD ile etkinleştirmekte sorun yok.
Hayır KMS zaten etkileştirme servisinin adı. KMSpico mesela kendisi direkt virüs. Ama o uygulamayı indirmediğimiz sürece sorun yok. Dediğim gibi testler yaptım çok sayıda ve tecrübe ettim.
Üzgün atan kişiler umurumda değilsiniz. Ben bilgimi ve tecrübemi söyler ve konudan çıkarım. Denemek için OEM keyde alıp denedim hiçbir fark yok. Tabii ki KMSpico gibi crack uygulamaları kullanmak zararlı ancak sırf CMD ile etkinleştirmekte sorun yok.
Hayır KMS zaten etkileştirme servisinin adı. KMSpico mesela kendisi direk virüs. Ama o uygulamayı indirmediğimiz sürece sorun yok dediğim gibi testler yaptım çok sayıda tecrübe ettim.