CMD ile kurulan Türkçe yamada sıkıntı olur mu?

Merhaba. Az önce metal Gear 5 oyununa Türkçe yama kurdum fakat diğer yamalar gibi değildi kurulumu CMD üzerinden kurdum ve yaklaşık 20-30 dakika sürdü. Sizce herhangi bir sorun çıkar mı? İlk kez CMD üzerinden yama kurduğum için biraz huzursuzluk oluştu içimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
cmd kodlarına bakınız! Sıkıntı var mı yok mu oradan anlaşılır... Not defteriyle açabilirsiniz.
Şu linkten indirmişseniz kodlarda sıkıntı yok.

Eğer dosyaları siteden çekip indiriyorsa sıkıntı olabilir, ama bilgisayarına dosyaları indirdiysen büyük ihtimal Defender yakalar eğer varsa bir şey.

Dostum o CMD'nin yaptığı bir dosyayı bir yere otomatik kopyalamak. Eğer varsa her oynadığım oyunun Türkçe yamasını mutlaka indiririm. Pek MGS 5 de dahil buna. Sıkıntı olmaz merak etme.

Evet bu linkten indirdim.

CMD üzerinden ne tür işlemler yaptınız? Asıl kullandığınız komutların işlevleri önemlidir.

Donanımhaber'de bulunan yamayı indirdim ben CMD üzerinde bir işlem yapmadım otomatik kendisi kuruyor zaten.

Dostum o CMD'nin yaptığı bir dosyayı bir yere otomatik kopyalamak. Eğer varsa her oynadığım oyunun Türkçe yamasını mutlaka indiririm. Pek mgs 5 de dahil buna. Sıkıntı olmaz merak etme.

Teşekkürler ilk defa CMD uzerinden yama kurduğum için bazı tereddütlerim olmuştu.

Eğer dosyaları siteden çekip indiriyorsa sıkıntı olabilir, ama bilgisayarına dosyaları indirdiysen büyük ihtimal Defender yakalar eğer varsa bir şey.

Kendisi otomatik olarak kurulumu yapıyor hocam CMD'yi açınca.

Kodları atmadan pek bir şey diyemem. Eğer çok kuşkulandıysan Glass Wire kur internetin nerelere bağlanıyor görebilirsin.
Glass Wire üzerinden uygulamaları hızlı VirusTotal'de yapabilirsin öneririm.

Kodları atmadan pek bir şey diyemem. Eğer çok kuşkulandıysan glass wire kur internetin nerelere bağlanıyor görebilirsin.
Glass wire üzerinden uygulamaları hızlı VirusTotal'de yapabilirsin öneririm.

Kullanmadan önce VirusTotal'de kontrol etmiştim fakat bir şey çıkmamıştı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…