CMD ile nasıl dosya silinir?

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Dün bilgisayara virüs girdi saat 12 gibi silmeyi başardım. Bitdefender'ı tam kurmamıştım. Virüs silindiği için silmek istedim ta ki silme dosyasnın olmadığını gördüm. Ben de bunu program dosyalarından kaldırmaya karar verdim. Bunu CMD ile yapabilir miyim?

Dün bilgisayara virüs girdi saat 12 gibi silmeyi başardım. Bitdefender'ı tam kurmamıştım. Virüs silindiği için silmek istedim ta ki silme dosyasnın olmadığını gördüm. Ben de bunu program dosyalarından kaldırmaya karar verdim. Bunu CMD ile yapabilir miyim?
Tabi deneyebilirsin ama güvenli modda denemen daha iyi olabilir. Virüs tam silinmediyse taramalarını tam yapıp bunu yapman daha doğru olacaktır zaten.

CMD'i yönetici olarak açtıktan sonra ilgili klasöre gireceksin ve sileceğin dosya adını yazman gerek o kadar.

C:\Users\Falanfilan\Documents> del “beni.sil”

sonra soracak, Y'ye basacaksın.

Tam olarak anlaşılmıyor sorunuz. CMD de dosya silmek için del komutu var. Ama yüklü bir uygulamayı komut satırından silmek istiyorsanız ücretsiz bir uninstallar programı daha iyi iş görecektir. Windows ortamında klasör üzerine gidip seçerek silebilirsiniz daha basit olur.

Tam olarak anlaşılmıyor sorunuz. CMD de dosya silmek için del komutu var. Ama yüklü bir uygulamayı komut satırından silmek istiyorsanız ücretsiz bir uninstallar programı daha iyi iş görecektir. Windows ortamında klasör üzerine gidip seçerek silebilirsiniz daha basit olur.
Hibit kullandım 62 bin dosyadan sonra hata veriyor sil diyince bekletiyor silmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı