gamecenter Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Selam! Bir deneme yapmak istiyorum CMD ile uzaktan PC kapatacağım fakat kendi PC'm de denesem PC'ye zarar gelir mi ve bir daha açar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Selam! Bir deneme yapmak istiyorum CMD ile uzaktan PC kapatacağım fakat kendi PC'm de denesem PC'ye zarar gelir mi ve bir daha açar mıyım?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 11 Mart 2022 #2 gamecenter dedi: Selam! Bir deneme yapmak istiyorum CMD ile uzaktan PC kapatacağım fakat kendi PC'm de denesem PC'ye zarar gelir mi ve bir daha açar mıyım? Genişletmek için tıkla... Onun yerine TeamViewer kullansanız daha iyi olmaz mı? Bence bir zarar gelmez. Artı 0 Eksi
gamecenter dedi: Selam! Bir deneme yapmak istiyorum CMD ile uzaktan PC kapatacağım fakat kendi PC'm de denesem PC'ye zarar gelir mi ve bir daha açar mıyım? Genişletmek için tıkla... Onun yerine TeamViewer kullansanız daha iyi olmaz mı? Bence bir zarar gelmez.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Mart 2022 #3 Sıkıntı olmaz zaten dediğiniz şey sadece kendi PC'nizi kapatabiliyor kaç kez denedim Artı 0 Eksi
KS KS gamecenter Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #4 467838 dedi: Onun yerine TeamViewer kullansanız daha iyi olmaz mı? Bence bir zarar gel Genişletmek için tıkla... Denerim fikir için teşekkürler! Artı 0 Eksi
467838 dedi: Onun yerine TeamViewer kullansanız daha iyi olmaz mı? Bence bir zarar gel Genişletmek için tıkla... Denerim fikir için teşekkürler!