D Deltunder Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Merhaba, bir sitede bulduğum bir kodla etkinleştirdim. KMSpico serverlerine mi bağlanmış oldum? CMD'ye slmgr /xpr yazınca böyle çıkıyor, KMSpico serverlerinde **** yazıyor demiş biri.
Merhaba, bir sitede bulduğum bir kodla etkinleştirdim. KMSpico serverlerine mi bağlanmış oldum? CMD'ye slmgr /xpr yazınca böyle çıkıyor, KMSpico serverlerinde **** yazıyor demiş biri.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #2 Evet Kmpico sunucularına bağlanmışsınız. Temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim ve o tür kodlar veya uygulamalar kullanmayın.
Evet Kmpico sunucularına bağlanmışsınız. Temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim ve o tür kodlar veya uygulamalar kullanmayın.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 27 Nisan 2021 #3 Evet format atın KMSpico iyi bir yazılım değil herkes biliyor gerçi.
D Deltunder Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 Er73748 dedi: Evet kmpico sunucularına bağlanmışsınız. Temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim ve o tür kodlar veya uygulamalar kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Captain Levi dedi: Evet format atın KMSpico iyi bir yazılım değil herkes biliyor gerçi. Genişletmek için tıkla... Zaten temiz kurulum yapmayı düşünüyordum, sonradan tekrar aktifleştirsem sorun olur mu öğrenmek için sordum. Cevabımı almış oldum teşekkürler.
Er73748 dedi: Evet kmpico sunucularına bağlanmışsınız. Temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim ve o tür kodlar veya uygulamalar kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Captain Levi dedi: Evet format atın KMSpico iyi bir yazılım değil herkes biliyor gerçi. Genişletmek için tıkla... Zaten temiz kurulum yapmayı düşünüyordum, sonradan tekrar aktifleştirsem sorun olur mu öğrenmek için sordum. Cevabımı almış oldum teşekkürler.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 Temiz kurulum yapın OEM Key alın onu kullanın KMSpico kullanmayın kullandırtmayın...
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #6 Deltunder dedi: Zaten temiz kurulum yapmayı düşünüyordum, sonradan tekrar aktifleştirsem sorun olur mu öğrenmek için sordum. Cevabımı almış oldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile KMSpico lisansı da gider. İnternette 20-30 TL'ye OEM anahtarlar satılıyor onlardan alabiliriniz.
Deltunder dedi: Zaten temiz kurulum yapmayı düşünüyordum, sonradan tekrar aktifleştirsem sorun olur mu öğrenmek için sordum. Cevabımı almış oldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile KMSpico lisansı da gider. İnternette 20-30 TL'ye OEM anahtarlar satılıyor onlardan alabiliriniz.
D Deltunder Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #7 MükreminT dedi: Temiz kurulum yapın OEM Key alın onu kullanın KMSpico kullanmayın kullandırtmayın... Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Temiz kurulum ile KMSpico lisansı da gider. İnternette 20-30 TL'ye OEM anahtarlar satılıyor onlardan alabiliriniz. Genişletmek için tıkla... OEM Key'e ihtiyacım olmayacak büyük ihtimalle. Bilgisayar eskidi 1-2 ay sonra yeni bilgisayar alırsam ona alırım büyük ihtimalle, teşekkürler.
MükreminT dedi: Temiz kurulum yapın OEM Key alın onu kullanın KMSpico kullanmayın kullandırtmayın... Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Temiz kurulum ile KMSpico lisansı da gider. İnternette 20-30 TL'ye OEM anahtarlar satılıyor onlardan alabiliriniz. Genişletmek için tıkla... OEM Key'e ihtiyacım olmayacak büyük ihtimalle. Bilgisayar eskidi 1-2 ay sonra yeni bilgisayar alırsam ona alırım büyük ihtimalle, teşekkürler.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #8 Ben uzun zamandır KMSpico kullanıyorum sıkıntısı tam olarak nedir acaba?
D Deltunder Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #9 PowerFast dedi: Ben uzun zamandır KMSpico kullanıyorum sıkıntısı tam olarak nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını bot olarak kullanıyorlar diye okudum bir konuda.
PowerFast dedi: Ben uzun zamandır KMSpico kullanıyorum sıkıntısı tam olarak nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını bot olarak kullanıyorlar diye okudum bir konuda.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #10 Deltunder dedi: Bilgisayarını bot olarak kullanıyorlar diye okudum bir konuda. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım
Deltunder dedi: Bilgisayarını bot olarak kullanıyorlar diye okudum bir konuda. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım