A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 6 Ocak 2021 #11 Evet farklı bir etkinleştirme sunucusuna bağlanarak yapılıyor.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 6 Ocak 2021 #12 KMS Sunucularına bağlanarak Windows etkinleştirilebilir ancak forum korsan yazılım desteklemiyor. Yazı gitse bile geri gelir.
KMS Sunucularına bağlanarak Windows etkinleştirilebilir ancak forum korsan yazılım desteklemiyor. Yazı gitse bile geri gelir.
8 87546 Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 666 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Ocak 2021 #13 yigitminer dedi: CMD ile bir kod yazarak Windows etkinleştirme yazısının gideceğini gördüm. Öyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, normal şekilde etkinleştiriyor. KMS yöntemi ile etkinleştirme yapılıyor. Yapıp yapmamak size kalmış, tasvip edilen -yasal- yol kendi sitesinden almak.
yigitminer dedi: CMD ile bir kod yazarak Windows etkinleştirme yazısının gideceğini gördüm. Öyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, normal şekilde etkinleştiriyor. KMS yöntemi ile etkinleştirme yapılıyor. Yapıp yapmamak size kalmış, tasvip edilen -yasal- yol kendi sitesinden almak.
Adrestia Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 741 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #14 Birkac ay sonra yine lisans uyarisi cikiyor diyenler var.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #15 Evet kendim o şekilde yaptım ve hala kullanıyorum.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 6 Ocak 2021 #16 Adrestia dedi: Birkac ay sonra yine lisans uyarisi cikiyor diyenler var. Genişletmek için tıkla... Kuzenim yapmıştı 2 yıl boyunca sıkıntısız kullanmış şimdi Win 10'a geçti.
Adrestia dedi: Birkac ay sonra yine lisans uyarisi cikiyor diyenler var. Genişletmek için tıkla... Kuzenim yapmıştı 2 yıl boyunca sıkıntısız kullanmış şimdi Win 10'a geçti.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #17 Peki bu olay zararlı mı sisteme?
Adrestia Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 741 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #18 shotgunned dedi: Peki bu olay zararlı mı sisteme? Genişletmek için tıkla... Evet KMSpico yuklemekten farki yok. Veriler calinabilir. Yuksek kaynak kullanimi ile karsi karsiya kalabilirsiniz.
shotgunned dedi: Peki bu olay zararlı mı sisteme? Genişletmek için tıkla... Evet KMSpico yuklemekten farki yok. Veriler calinabilir. Yuksek kaynak kullanimi ile karsi karsiya kalabilirsiniz.
8 87546 Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 666 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Ocak 2021 #19 shotgunned dedi: Peki bu olay zararlı mı sisteme? Genişletmek için tıkla... Hayır, herhangi bir zararı yok. Size etki eden bir olayı da yok. Orijinal bir Windows deneyimi yaşıyorsunuz, eksik bir şey yok.
shotgunned dedi: Peki bu olay zararlı mı sisteme? Genişletmek için tıkla... Hayır, herhangi bir zararı yok. Size etki eden bir olayı da yok. Orijinal bir Windows deneyimi yaşıyorsunuz, eksik bir şey yok.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #20 Adrestia dedi: Evet KMSpico yuklemekten farki yok. Veriler calinabilir. Yuksek kaynak kullanimi ile karsi karsiya kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıksız. 10-15 lira verip OEM alırım.
Adrestia dedi: Evet KMSpico yuklemekten farki yok. Veriler calinabilir. Yuksek kaynak kullanimi ile karsi karsiya kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıksız. 10-15 lira verip OEM alırım.