CMD ile Windows etkinleştirmek zararlı mı?

Hayır ama bazı sorunlar olabiliyor. Arama yeri çalışmaması gibi.
Hocam bende tam olarak bu sorunu yaşıyorum. Her yöntemi denedim ama bir sonuca varamadım daha önce cmd den windows etkinleştirmiştim. Sanırım yarın format atacağım. Bir çözümü var mı?

Aynen hocam bende öyle yapacağım. Format atacağım driverları falan kurup Amazon'dan Windows etkinleştirme kodu alacağım 14 liraya en temiz kurulum.

Tanıdığım bilgisayarı format atması için vermişti korsanla etkinleştirmişlerdi hiçbir şey olmuyordu tabii bende formatladım normala döndü.

Tanıdığım bilgisayarı format atması için vermişti korsanla etkinleştirmişlerdi hiçbir şey olmuyordu tabii bende formatladım normala döndü.
Aslında benim bu korsanla etkinleştirme bayadır vardı. Bugün arama çubuğu çalışmamaya başladı. İnternette youtube abone botu vs. olarak kullanıyorlar diyor falan ama bende hiç öyle bir şey olmadı otomatik abone olma vs. Bugün patlak verdi ve bence üstte dediğim gibi en temiz ve güzel kurulum odur.

Aynen hocam temiz kurulum yapın korsanla etkinleştirmeyin kalsın öyle her tūrlü çalışıyor zaten

Bir gidiş dönüş otobüs parasına key satıyorlar git onlardan al. 10 TL'ye falan bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…