CMD kendi kendine açılma sorunu

kuklamac

Megapat
Windows 10 orijinal. 1,5 senedir formatsız stabil kullanmaktayım. Son 3 aydır bu sorun var.
Bilgisayar açıldıktan 5-10 dakika sonra CMD ekranı seri şekilde açılıp resimdeki yere işaretli adresi koyup kapanıyor.
PC açılınca hiçbir şey açmasam bile CMD bu suçu yapıp kapanıyor. Her defasında Run klasöründen silmezsem Chrome açılıp ilgili site uygunsuz içerik şeklinde karşıma çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Total Security (kendi sitesinden) indir ve 30 günlük bedava seçeneğini seç ve veritabanı güncelle,tam taramayı yapın

Kaspersky Total Security (kendi sitesinden) indir ve 30 günlük bedava seçeneğini seç ve veritabanı güncelle,tam taramayı yapın

Windows defender devamlı açık ve defalarca tarattım. Hiç bir sorun algılamıyor.. kapatıp kaspersky ile tarama yapmam fayda edecek derseniz deniyim fakat sanki tarayıcıda bir sıkıntı var. Sildim tekrar kurdum nafile..

Görev yöneticisini açarak başlangıçta çalışan uygulamaların ekran görüntüsünü konuya eklerseniz sorununuzu çözeceğim sanırım.

Yanlızca başlangıç kısmını atman yeterliydi görev yöneticisini atmana gerek yoktu

RenAnServiceUI'yı başlangıçtan kaldır bilgisayarını yeniden başlat, %99 ihtimalle sorunun çözülmüş olacak.

Edit: Görev yöneticisi görüntülerini kontrol ettim arkada çince bir program çalışıyor sondan 2. resimde ona sağ tıkla dosya konumunu aç de ardından exe'yi Virustotal'de taratıp linkini buraya eklersen daha detaylı yardımcı olabileceğim.

Teşekkürler. Şuan acil dışarıya çıktım. Yarın denerim. İlginiz için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…