Çince veya neci ise ring of elisyum oyununu kurmuştum. Bu adamın oyunu her neye erişmeye çalışıyorsa bu sorunlar bu oyun yüzünden.. nasıl bir ban sistemleri var aklım almadı.
Yeni yükleyip yapmıştım. Malwarebytes yine virüs bulmuştu ama o virüsü bulamamıştı. Sonra araştırmalarım sonucu Zemana Antimalware ile karşılaştım deneyeyim dedim ve temizlendi.
Windows defender devamlı açık ve defalarca tarattım. Hiç bir sorun algılamıyor.. kapatıp kaspersky ile tarama yapmam fayda edecek derseniz deniyim fakat sanki tarayıcıda bir sıkıntı var. Sildim tekrar kurdum nafile..
Windows defender devamlı açık ve defalarca tarattım. Hiçbir sorun algılamıyor. Kapatıp Kaspersky ile tarama yapmam fayda edecek derseniz deneyim fakat sanki tarayıcıda bir sıkıntı var. Sildim, tekrar kurdum, nafile.
Combofix, çok güçlü bir yazılımdır. Virüs olarak gördüğü her şeyi siler. Bir güvenlik yazılım firması tarafından da hazırlanmamıştır. Bu yüzden virüs diye sistem dosyalarına da zarar verme potansiyeli de vardır. Forumca tavsiye edilmez.