Çözüldü CMD kodları nasıl gizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert0011

Decapat
Bata sağ tık düzenle yaptığımızda komutlar gözüküyor. Nasıl bunu gizleyebilirim EXE'ye çevirmeden?

Çözüm
EXE'ye cevirmeden yazmıştım ama yine de teşekkürler.

Dalgınlığıma gelmiş görmemişim hocam. Aslında batch kodlarını şifrelemenin cidden hiçbir anlamı yok, yapabileceğiniz şeyler çok basit şifrelemeler, ida gibi dissasemblerları kullanabilen kişiler batch dosyalarını birkaç dakika almadan decryptleyebilir, çünkü biz bu dosyalar yürütürken zaten decryptliyoruz yani decryptlenmiş halini bellekte tutuyoruz, bu veri basitçe çekilebilir. EXE'ye çevirmek en basit yol çünkü EXE dosyalarını encryptleyebileceğiniz binlerce tool var. Fakat kod Basic ile yazıldığı için bahsettiğim üzere hiçbir anlamı yok, hatta bundan dolayı günümüzdeki Windows 10 Tweak Utility satan insanlar bir server üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile çalışan uygulamaları kullanıyorlar.

İlla şifreleyecekseniz:
Nasıl hocam açıklar mısın?

Mesajınızı yeni gördüm hocam kusura bakmayın, aşağıdaki toolu kullanarak .exe formatına çevirebilirsiniz. Eğer kişi bir şeyi kırmak istiyorsa her şekilde kırar, aşağıdaki yöntem temel kullanıcıları engeller.

Kullanım:
Uygulamayı açtıktan ve CMD kodlarını yazdıktan sonra üstteki "convert" kısımına tıklayarak basitçe .exe'ye çevirebilirsiniz, ayrıca sağ taraftan CMD formatını, bir pencere açılıp açılmayacağını ve bit ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Dalgınlığıma gelmiş görmemişim hocam. Aslında batch kodlarını şifrelemenin cidden hiçbir anlamı yok, yapabileceğiniz şeyler çok basit şifrelemeler, ida gibi dissasemblerları kullanabilen kişiler batch dosyalarını birkaç dakika almadan decryptleyebilir, çünkü biz bu dosyalar yürütürken zaten decryptliyoruz yani decryptlenmiş halini bellekte tutuyoruz, bu veri basitçe çekilebilir. EXE'ye çevirmek en basit yol çünkü EXE dosyalarını encryptleyebileceğiniz binlerce tool var. Fakat kod Basic ile yazıldığı için bahsettiğim üzere hiçbir anlamı yok, hatta bundan dolayı günümüzdeki Windows 10 Tweak Utility satan insanlar bir server üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile çalışan uygulamaları kullanıyorlar.

İlla şifreleyecekseniz:

Çözüm

Teşekkürler hocam gereklı bilgiyi verdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…