CMD kodu Desktop'u bulamıyor

efe014

Kilopat
Merhabalar benim LoL'de ping problemim vardı ticket attıgım kişi bana şöyle bir kod gönderdi.
@Echo off.
Tıtle Riot log tool.
Echo /////// Riot Games \\\\\\\
Echo -----------------------------------
Echo 3 text files will be generated automatically to your desktop please upload the.
Echo generated files to our Support page.

Echo files that will be created are:
Echo -------------------------------
Echo * Riot Process.txt.
Echo * Riot NetworkInfo.txt.
Echo * Riot dxdiag.txt.
Echo -------------------------------
Echo to let blitzcrank generate the files please.
Pause.

@Echo off.
%systemroot%\system32\dxdiag.exe /t %USERPROFILE%\Desktop\Riot dxdiag.txt.
Tasklist /v > "%USERPROFILE%\desktop\Riot Process.txt"
(Ipconfig /all & ping www.google.com & netsh firewall show Config & netsh interface IPv4 show subinterfaces & netsh interface IPv4 show ipstats) > "%USERPROFILE%\desktop\Riot NetworkInfo.txt.

Exit.
Sanırım userprofile'i bulamadıgı icin dosyalar masaüstüme ya da herhangi bir yere gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın Türkçe ise masaüstü klasörünün adı "Desktop" değil "Masaüstü" gibi bir şeydir. (Ben İngilizce kullanıyorum.)

"Desktop"ları "Masaüstü" olarak değiştirmeyi dene.

@Kerem00 dediğiniz aklıma geldi dil paketini yükledim kontrol ettim şimdi.@cellojan eğer ingilizce'ye değiştirdikten sonra olmazsa dediğinizi deneyeceğim

124124 Burda desktop gözükmüyor acaba sorunum bundan kaynaklı olabilir mi ? ve müsaitseniz lütfen teamweaver la baglanıp çözebilir misiniz sorunumu 1.5aydır bununla uğrasıyorum çok önemli benim için
%HOME% olarakta denedim yine düzelmedi
Onedrive'ın içine girince gözüküyor masaüstü kullanıcılar-efeca-onedrive-masaüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…