Hayır, bulaşmaz.
Abi benim bir konum var "CMD ile Windows etkinleştirmek zararlı mıdır?" şeklinde 2 komut girdim CMD'ye fakat etkinleştirmedim. Konumu cevaplarıyla birlikte başından sonuna kadar detaylıca inceleyip beni net bir cevaba kavuşturabilir misin? Şimdiden teşekkür ediyorum.Gireceğin komuta bağlı olarak değişiklik gösterir. İnternetten bir dosya indirip kurma ile ilgili bir komut ise evet, virüs bulaştırabilirsin. Ama Windows gömülü özellikleri ile ilgili komutlardan bulaştırmazsın.
Bu komut gömülün gelen özelliklerden birisi. Virüs bulaştırmaz.
Bu tepkine bakılırsa senin de pek bildiğin söylenemez.![]()
Sadece bu komut yüzünden virüs girmez. Ama bu komuttan sonra güvenlik namına bir şey kalmayacağı için girebilir.Hocam CMD komudu ile Regedit Windows Defender konumuna key ekleyip değeri 0 yaparsak, yani Defender'i kapatırsak virüs girer mi peki? Ama sonradan değil sadece bu komut yüzünden.
İlgili konunu inceledikten sonra oradan cevap vereceğimAbi benim bir konum var "CMD ile Windows etkinleştirmek zararlı mıdır?" şeklinde 2 komut girdim CMD'ye fakat etkinleştirmedim. Konumu cevaplarıyla birlikte başından sonuna kadar detaylıca inceleyip beni net bir cevaba kavuşturabilir misin? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.