CMD komutu sonrası bilgisayarı kapatınca tekrar başlıyor

rachen

Femtopat
CMD'de Windows'u etkinlestir yazisinin kaybolmasi icin “bcdedit -set testsıgnıng off” yazisini yazmistim. Yazi kayboldu fakat baslat kismindan veya kasa guc butonunda bilgisayari kapatmaya calistigimda bilgisayar surekli tekrar basliyor. 2-3 gundur kasanin arkasindan kapatiyorum. Bunun çözümü nedir ve neden olur? Herhangi bir Windows guncellemesi yok şu an.

Sorunun nedenini bilmiyorum. Net bir cozum degil onerecegim ama komut dosyasina shutdown -s -t 0 yazarsan tam kapanir arkadan kapatmana gerek kalmaz sanırım.(Daha net bir cozum bulamazsan bu komutu not defterine yazip .bat dosyasi olarak kaydederek kapatma kısayolu gibi kullanabilirsin)

Windows dosyalarıni bozmuş olabilirsin dostum bu kodlarla neden uğraşıyorsunuz ki CMD çok hassas bir hatada Windows'u hiç açılmaz sıfırdan format at orijinal lisans al sıkıntısiz kullan Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

Oyle yapacagiz artik teşekkürler hocam.

Bu girdiğiniz kod sınama modunu kapatır.
Ama bazen hatalar yaratabiliyor.
SFC scannow yapın herhangi hatalı dosya bulursa düzelecektir.

Deneyecegim hocam PC'yi acinca.

Bu arada tarattim hocam bir sorun bulamadi lisans alacagim teşekkürler.

Hocam lisansi alip etkinlestirdim ama sonuç hâlâ ayni ne yapmam gerek bilginiz var mi?

Son düzenleme:
Deneyecegim hocam PC'yi acinca.

Bu arada tarattim hocam bir sorun bulamadi lisans alacagim teşekkürler.

Hocam lisansi alip etkinlestirdim ama sonuç hâlâ ayni ne yapmam gerek bilginiz var mi?

Sen yakın zamanda kablolar oynadın mi kapat yerine yeniden başlat kablosunu takmış olabilirsin.

Sen yakın zamanda kablolar oynadın mi kapat yerine yeniden başlat kablosunu takmış olabilirsin.

Yok hocam dedigim gibi boyle bir sorun yasamiyordum zaten. Ne zaman CMD'ye o yaziyi kaldirmak icin kodu yazdim ondan sonra kapanmamaya basladi. Basiyorum ekran karariyor fakat oturum kismini aciyor PC.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…