Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 6 Mart 2021 #1 Biliyorsunuz bazı programları çalıştırırken (diskmgmt.msc - devmgmt.msc) ki kullandığımız msc nin açılımı nedir? mgmt=> yönetim veya dev=> aygıt anlamına geldiğini anladım ama bunun ne anlama geldiğini anlayamadım.
Biliyorsunuz bazı programları çalıştırırken (diskmgmt.msc - devmgmt.msc) ki kullandığımız msc nin açılımı nedir? mgmt=> yönetim veya dev=> aygıt anlamına geldiğini anladım ama bunun ne anlama geldiğini anlayamadım.
Çözüm 1 1 166079 6 Mart 2021 Management Console uygulamalarının uzantısı. Microsoft Management Console - Wikipedia en.wikipedia.org
Management Console uygulamalarının uzantısı. Microsoft Management Console - Wikipedia en.wikipedia.org
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 6 Mart 2021 #2 Microsoft Management Console'da çalışannuygulamaların uzantısı Microsoft Saved Console olabilir. Artı 1 Eksi
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 6 Mart 2021 #3 Management Console uygulamalarının uzantısı. Microsoft Management Console - Wikipedia en.wikipedia.org Son düzenleme: 6 Mart 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Management Console uygulamalarının uzantısı. Microsoft Management Console - Wikipedia en.wikipedia.org
KS KS Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 6 Mart 2021 #4 166079 dedi: Management Console uygulamalarının uzantısı. Microsoft Management Console - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Ama MMC diyor orada, msc değilki. Microsoft Console olabilir belki Artı 0 Eksi
166079 dedi: Management Console uygulamalarının uzantısı. Microsoft Management Console - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Ama MMC diyor orada, msc değilki. Microsoft Console olabilir belki
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 6 Mart 2021 #5 Primearc dedi: Ama MMC diyor orada, msc değilki. Microsoft Console olabilir belki Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Microsoft Saved Console'dur. Önceden kayıt edilmiş kodlar gibisinden. Artı 1 Eksi
Primearc dedi: Ama MMC diyor orada, msc değilki. Microsoft Console olabilir belki Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Microsoft Saved Console'dur. Önceden kayıt edilmiş kodlar gibisinden.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #6 "Microsoft Management Console Snap-in Control". Açılımı bu. Artı 1 Eksi