bekodek Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 CMD ne ve nasıl açarım?
HeisenberGG55 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 CMD Windows işletim sistemlerinde komut istemi, Windows grafik kullanıcı arabirimi (UI) olmadan metin tabanlı kullanıcı arabirimi ekranında giriş alanı oluşturan bir programdır. Arama yerine CMD yazarak girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
CMD Windows işletim sistemlerinde komut istemi, Windows grafik kullanıcı arabirimi (UI) olmadan metin tabanlı kullanıcı arabirimi ekranında giriş alanı oluşturan bir programdır. Arama yerine CMD yazarak girebilirsiniz.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Ekim 2024 #3 bekodek dedi: CMD ne ve nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Konuyu oyun olarak açmışsınız oyundamı nasıl açılır yoksa PC'de mi? PC de arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır? Artı 0 Eksi
bekodek dedi: CMD ne ve nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Konuyu oyun olarak açmışsınız oyundamı nasıl açılır yoksa PC'de mi? PC de arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır?
HeisenberGG55 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 ultraslann1905 dedi: Konuyu oyun olarak açmışsınız oyundamı nasıl açılır yoksa PC'de mi? PC de arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır? Genişletmek için tıkla... Bazı işlerde yönetici yapınca olmuyor. Artı 0 Eksi
ultraslann1905 dedi: Konuyu oyun olarak açmışsınız oyundamı nasıl açılır yoksa PC'de mi? PC de arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır? Genişletmek için tıkla... Bazı işlerde yönetici yapınca olmuyor.
KS KS bekodek Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 ultraslann1905 dedi: Konuyu oyun olarak açmışsınız oyundamı nasıl açılır yoksa PC'de mi? PC de arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır? Genişletmek için tıkla... Black Ops 6 için yazmıştım yanlış yere yazmışım pardon Black Ops 6 için nasıl açarım CMD'yi kodları girmek için? Artı 0 Eksi
ultraslann1905 dedi: Konuyu oyun olarak açmışsınız oyundamı nasıl açılır yoksa PC'de mi? PC de arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır? Genişletmek için tıkla... Black Ops 6 için yazmıştım yanlış yere yazmışım pardon Black Ops 6 için nasıl açarım CMD'yi kodları girmek için?