B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar CMD'ye "netstat -n" komutunu yazınca last_ack yazısı çıkıyor. Bu nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşlar CMD'ye "netstat -n" komutunu yazınca last_ack yazısı çıkıyor. Bu nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 30 Ocak 2022 #2 Baglantinin sonlandirilmis oldugunu belirtiyor.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #3 skystone dedi: Baglantinin sonlandirilmis oldugunu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Kötü anlama gelmiyor değil mi?
skystone dedi: Baglantinin sonlandirilmis oldugunu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Kötü anlama gelmiyor değil mi?
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 30 Ocak 2022 #4 Buzdolabi dedi: Kötü anlama gelmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... netstat -n komutu kullanilan tcp baglantilarini goruntuluyor. Bir sorun teskil etmez ancak ne icin bu komutu yazma geregi duydunuz?
Buzdolabi dedi: Kötü anlama gelmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... netstat -n komutu kullanilan tcp baglantilarini goruntuluyor. Bir sorun teskil etmez ancak ne icin bu komutu yazma geregi duydunuz?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #5 skystone dedi: netstat -n komutu kullanilan tcp baglantilarini goruntuluyor. Bir sorun teskil etmez ancak ne icin bu komutu yazma geregi duydunuz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yaparken bu komutu da kullandım. Trojan olup olmadığını anlıyoruz galiba bir yerde görmüştüm
skystone dedi: netstat -n komutu kullanilan tcp baglantilarini goruntuluyor. Bir sorun teskil etmez ancak ne icin bu komutu yazma geregi duydunuz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yaparken bu komutu da kullandım. Trojan olup olmadığını anlıyoruz galiba bir yerde görmüştüm
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 30 Ocak 2022 #6 Buzdolabi dedi: Kaspersky ile tarama yaparken bu komutu da kullandım. Trojan olup olmadığını anlıyoruz galiba bir yerde görmüştüm Genişletmek için tıkla... Malware konusunda bir fikrim yok ancak netstat bu isler icin kullanilmaz genelde. last_ack gibi ciktilar protokollerin durumlarini belirtir.
Buzdolabi dedi: Kaspersky ile tarama yaparken bu komutu da kullandım. Trojan olup olmadığını anlıyoruz galiba bir yerde görmüştüm Genişletmek için tıkla... Malware konusunda bir fikrim yok ancak netstat bu isler icin kullanilmaz genelde. last_ack gibi ciktilar protokollerin durumlarini belirtir.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #7 skystone dedi: Malware konusunda bir fikrim yok ancak netstat bu isler icin kullanilmaz genelde. last_ack gibi ciktilar protokollerin durumlarini belirtir. Genişletmek için tıkla... Tamam. Cevabınız için teşekkür ederim
skystone dedi: Malware konusunda bir fikrim yok ancak netstat bu isler icin kullanilmaz genelde. last_ack gibi ciktilar protokollerin durumlarini belirtir. Genişletmek için tıkla... Tamam. Cevabınız için teşekkür ederim