CMD saniyelik olarak açılıp kapanıyor

Ryznbaba

Picopat
Daha fazla  
Az önce bilgisayarı açtım ve CMD 1 saniyeden kısa bir süreliğine açılıp kapandı. Daha önce de bir kere olmuştu, kafaya takmamıştım. Sonra arkadaşlarla konuşurken yine 1 saniyelik kadar açılıp kapandı. Avira diye bir uygulamayla tarama yaptım, bir şey çıkmadı ama içim rahat etmedi, sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce bilgisayarı açtım ve CMD 1 saniyeden kısa bir süreliğine açılıp kapandı. Daha önce de bir kere olmuştu, kafaya takmamıştım. Sonra arkadaşlarla konuşurken yine 1 saniyelik kadar açılıp kapandı. Avira diye bir uygulamayla tarama yaptım, bir şey çıkmadı ama içim rahat etmedi, sorayım dedim.
Malwarebytes veya Kaspersky ile tekrardan bir gözden geçirin.

Not: Tam tarama yapın.

Hocam virüs olmayabilir eğer olduğunundan şüpheleniyorsanız Malwarebytes ile taratın birçok nedenle CMD açılıp kapanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı