R Ruqen Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. CMD'den bir şey yapmaya çalıştığımda "This App can't run on your PC" hatası alıyorum. Yönetici olarak denedim, yönetici olarak açıp SFC /scannow da yaptım ancak düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Merhabalar. CMD'den bir şey yapmaya çalıştığımda "This App can't run on your PC" hatası alıyorum. Yönetici olarak denedim, yönetici olarak açıp SFC /scannow da yaptım ancak düzelmedi.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 6 Mayıs 2021 #2 Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bu uygulama bu bilgisayarda çalıştıramaz yazıyor. Artı 0 Eksi
KS KS R Ruqen Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 Er73748 dedi: Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bu uygulama bu bilgisayarda çalıştıramaz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, bir python dosyası açmaya çalışıyorum. Bir daha sfc /scannow atıp restart atıyorum. Güncellemeleri yazacağım. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bu uygulama bu bilgisayarda çalıştıramaz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, bir python dosyası açmaya çalışıyorum. Bir daha sfc /scannow atıp restart atıyorum. Güncellemeleri yazacağım.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 6 Mayıs 2021 #4 Ruqen dedi: Evet, bir Python dosyası açmaya çalışıyorum. Bir daha SFC /scannow atıp restart atıyorum. Güncellemeleri yazacağım. Genişletmek için tıkla... Python dosyaları için buradan indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra dosyaya sağ tıklayın ve edit with ıdle tuşu ile dosyayı açın. Ondan sonra F5'e basarak çalıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ruqen dedi: Evet, bir Python dosyası açmaya çalışıyorum. Bir daha SFC /scannow atıp restart atıyorum. Güncellemeleri yazacağım. Genişletmek için tıkla... Python dosyaları için buradan indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra dosyaya sağ tıklayın ve edit with ıdle tuşu ile dosyayı açın. Ondan sonra F5'e basarak çalıştırabilirsiniz.