kafası güzel teletabi
Kilopat
Olamaz.
Sistem C: diskinde olur değiştirmediyse, C'yi de formatladığını söylüyor. Okuyup gelin ilk önce.
İlgilendirir yanlış bilgilendirme sosyalde ceza sebebidir.
Saçmalamayı bıraksan iyi olacak. Söylediğinin bile bir geçerliliği yok.
Olamaz.
Sistem C: diskinde olur değiştirmediyse, C'yi de formatladığını söylüyor. Okuyup gelin ilk önce.
İlgilendirir yanlış bilgilendirme sosyalde ceza sebebidir.
Saçmalamayı bıraksan iyi olacak. Söylediğinin bile bir geçerliliği yok.
Yazdıklarımı okumasını bilen çözümü yazdığımı görebilir.Madem o kadar süper bilgilisiniz. Çözsenize arkadaşımızın sorununu.
Neptun kim olduğumu bilmeden konuyu boşa doldurmayın. Arduino dediğin de şuanda ilkokul çocuğunun yapacağı şeyler bunları üst düzey görüyorsan geride kalmışsın.
Yazdıklarımı okumasını bilen çözümü yazdığımı görebilir.
Bilmediğin konulara bulaşma.
Evet yalan söylediğini kanıtlamış oldun. Miller'in dediklerini yap ve saçma programları kaldır pc'den. Zararlı hala var pc'de AV kullanmadığın için.
EvetHocam bu arada mevcut konu başlığıyla ilgili nette çözümler ararken size rastladım sanırım sizsiniz.
Beni birçok yerde görebilirsin hatta hiç tahmin etmediğin yerlerde bileYanlış anlamayın size rastlayacağımı tahmin etmedim egzantrik geldi bir an.
Bu ilk mesajın bile anlamsızlık içerirken cevaplamaya çalışıyorsunuz ve hala yalanları devam ettiriyorsunuz.Yeni kurulan bir sistemde, daha ilk baştan çıkan bir sorun nasıl oluyor da AV kullanılmamış olabilir?
Değişmez çünkü sırasını bilmeden kafana göre işlemler yapmışsın.Gerek win. 7, gerek win. 8.1 , gerek win.10 hepsini denedim sonuç değişmedi.
Siz öyle sanmaya devam edin o zaman.Dolayısıyla işletim sistemi kaynaklı bir açığın, modem tarafından kullanılması gibi bir durum olduğu sanmıyorum.
Sorunun kaynağını da yine yazıyorsun ama farkında değilsin.modemi resetle demişsin, resetledim ve yedekten tekrar kurdum ama sonuç değişmedi.
Fareye zararlı bulaşamaz macrolu değilse.Burda bir hipotez üzerine yoğunlaştım, acaba kablosuz farenin hafızasına kendini kopyalayan bir çeşit virüs ile mi karşı karşıyayım diye...
Hadi birader uzatma, uzatmayalım. Senden bu üslubunla yardıma ihtiyacım yok. Ben sorunu bahsettiğim yöntemle çözdüm, benim için önemli olan bu. Güle güle.EvetO yıllar da yine yoğun olduğumdan yazıları da görüyorsun anşılmaz derecede idi çünkü kural yoktu oralarda.
Beni birçok yerde görebilirsin hatta hiç tahmin etmediğin yerlerde bile
Bu ilk mesajın bile anlamsızlık içerirken cevaplamaya çalışıyorsunuz ve hala yalanları devam ettiriyorsunuz.
Değişmez çünkü sırasını bilmeden kafana göre işlemler yapmışsın.
Siz öyle sanmaya devam edin o zaman.
Sorunun kaynağını da yine yazıyorsun ama farkında değilsin.
Fareye zararlı bulaşamaz macrolu değilse.