ugurgns Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Malatya 27 Ağustos 2022 #1 CMD'de de text dosyasını açamıyorum. "python metin.py" yazıdığımda " "selam " "merhaba" yazması gerekiyor cmd'de Dosya Ekleri 1111111.png 17,3 KB · Görüntüleme: 136 Ekran görüntüsü 2022-08-27 133809.png 9,3 KB · Görüntüleme: 123 Son düzenleme: 27 Ağustos 2022
CMD'de de text dosyasını açamıyorum. "python metin.py" yazıdığımda " "selam " "merhaba" yazması gerekiyor cmd'de
Çözüm Mustafa_Mert 27 Ağustos 2022 ugurgns dedi: CMD'de de text dosyasını açamıyorum. "Python metin.py" yazıdığımda " "selam " "merhaba" yazması gerekiyor CMD'de. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı kaydetmemişsiniz. CTRL + S yapın tekrar deneyin Sublime Text yeni başlayanlar için zor olur siz VS Code indirin.
ugurgns dedi: CMD'de de text dosyasını açamıyorum. "Python metin.py" yazıdığımda " "selam " "merhaba" yazması gerekiyor CMD'de. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı kaydetmemişsiniz. CTRL + S yapın tekrar deneyin Sublime Text yeni başlayanlar için zor olur siz VS Code indirin.
Mustafa_Mert Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 217 Çözümler 4 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #11 ugurgns dedi: CMD'de de text dosyasını açamıyorum. "Python metin.py" yazıdığımda " "selam " "merhaba" yazması gerekiyor CMD'de. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı kaydetmemişsiniz. CTRL + S yapın tekrar deneyin Sublime Text yeni başlayanlar için zor olur siz VS Code indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
ugurgns dedi: CMD'de de text dosyasını açamıyorum. "Python metin.py" yazıdığımda " "selam " "merhaba" yazması gerekiyor CMD'de. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı kaydetmemişsiniz. CTRL + S yapın tekrar deneyin Sublime Text yeni başlayanlar için zor olur siz VS Code indirin.
KS KS ugurgns Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Malatya 27 Ağustos 2022 #12 Mustafa_Mert dedi: Hocam dosyayı kaydetmemişsiniz. CTRL + S yapın tekrar deneyin Sublime Text yeni başlayanlar için zor olur siz VS Code indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür. Artı 0 Eksi
Mustafa_Mert dedi: Hocam dosyayı kaydetmemişsiniz. CTRL + S yapın tekrar deneyin Sublime Text yeni başlayanlar için zor olur siz VS Code indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür.
Silvestris Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #13 Hocam hatanızı tekrar bakınca anladım print("x") yazmanız gerekirken araya boşluk koymuşsunuz print ("x") yazmışsınız. koda bakmamıştım. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Hocam hatanızı tekrar bakınca anladım print("x") yazmanız gerekirken araya boşluk koymuşsunuz print ("x") yazmışsınız. koda bakmamıştım. İyi sosyaller.
Mustafa_Mert Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 217 Çözümler 4 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #14 Silvestris dedi: Hocam hatanızı tekrar bakınca anladım print("x") yazmanız gerekirken araya boşluk koymuşsunuz print ("x") yazmışsınız. koda bakmamıştım. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kod doğru sorun çözüldü kodu kaydetmeyi unutmuş Artı 0 Eksi
Silvestris dedi: Hocam hatanızı tekrar bakınca anladım print("x") yazmanız gerekirken araya boşluk koymuşsunuz print ("x") yazmışsınız. koda bakmamıştım. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kod doğru sorun çözüldü kodu kaydetmeyi unutmuş
Silvestris Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #15 Mustafa_Mert dedi: Hocam kod doğru sorun çözüldü kodu kaydetmeyi unutmuş Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki mesajları görmedim kodda da öyle bir şey görünce yazayım dedim. Artı 0 Eksi
Mustafa_Mert dedi: Hocam kod doğru sorun çözüldü kodu kaydetmeyi unutmuş Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki mesajları görmedim kodda da öyle bir şey görünce yazayım dedim.
Mustafa_Mert Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 217 Çözümler 4 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #16 Silvestris dedi: Hocam aradaki mesajları görmedim kodda da öyle bir şey görünce yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam öyle iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Silvestris dedi: Hocam aradaki mesajları görmedim kodda da öyle bir şey görünce yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam öyle iyi sosyaller.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.699 Makaleler 1 Çözümler 81 29 Ağustos 2022 #17 Kaydetmemissin muhtemelen. Artı 0 Eksi