Çözüldü CMD üzerinden Windows etkinleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berke_nyalcin

Kilopat
Free Windows 10 Product Key 2019 100% Working şu sitedeki kodları cmd'ye yazarak Windows'u aktif hale getirdim. Birkaç arkadaşıma söylediğimde KMS'den yapılmış ve bilgisayara virüs bulaşır demişlerdi. Yaklaşık 30 dk sonra cmd yoluyla kaldırdım. Birkaç sorum var : KMS denilen şey kalkmış mıdır?
Bilgisayardan banka vb. çeşitli işleri yaparken bilgi çalınması olur mu?
Windows'um yavaşlar mı ve virüs bulaşır mı?
Not : Herhangi bir uygulama yüklemedim sadece cmd kullandım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    53,2 KB · Görüntüleme: 1.828
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    31,5 KB · Görüntüleme: 1.615
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Banka bilgilerinizi Microsoft gibi onlar da çalamaz tabii ki. Endişe etmenize gerek yok. Lisansı kaldırmanıza da gerek yok, tekrar uygulayabilirsiniz. Virüs olan KMS ile lisanslama yapmak değildir. Bu lisanslamayı yapan programlar Inject yöntemi ile Windows ".dll" dosyalarına virüs kodları yüklüyorlar. Yapılan bu işlem veri hırsızlığına sebep olur sadece.
KMS virüs değil. Ancak yaptığınız etkinleştirme yasal ve etik değil. Korsan işletim sistemi kullanmak hağlıklı değildir. En iyisi 35 TL gibi ucuz fiyatlara lisans anahtarı alıp kullanmak.

KMS virüstür arka planda her dakika Windows etkinleştirmeyi öne atan bir program onun dışında neden hep acık? Ne yaptını bilemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…