Çözüldü CMD üzerinden yapılan etkinleştirme nasıl iptal edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yaazilim

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bugün CMD'de üç satır kod ile Windows'u ücretsiz etkinleştirenler arasına katıldım

Lakin okuduğum bazı metinlerde gördüğüm kadarıyla bilgisayar zombi bilgisayar olarak kullanılabiliyormuş. Yani bazıları bu bilgisayar ile yasa dışı işler yapabiliyormuş. Ben de iptal etmek için ne yapılabilir ona bakıyordum. İlk başta internetten gördüğüm yöntem ile Windows'un etkinleştirmesini iptal ettim. İptal ettiğim kodları yazmama herhalde izin verilmiyor. Sonra sorun gidere tıklayınca tekrar etkinleştirildi. Tamamen iptal olmadığını anlayınca bu sefer tekrar aynı kodlarla iptal ettirip, bu sefer anahtar yönetim merkezi adını ilk başta KMS'li bir şey yaptırmışlardı etkinleştirmek için, ben de bunun yerine windows.com olarak değiştirdim. Sonra bundan da emin olamayıp anahtar yönetim merkezi adını sildim. CMD'de öyle yazdı kodu girince. Bunuda internetten öğrendim. Ama halen etkinleştirildi yazısı karşıma çıkmakta.

Bunu iptal etmek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer şu iki videodaki işlemleri yaparsan bir sorun olmaz, korsan sunucusuyla da bir etkileşimin kalmaz. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Anahtar yönetimi KMS olunca birşey olmaz ki. KMS Key Management Server'ın kısaltmasıdır. KMSpico ile alakası yoktur.
Ama ücretsiz etkinleştirme diye verdikleri server KMSpico'ya ait. KMS ile kendi orijinal ürün anahtarını girseydi haklısınız birde serveri değistirmese.

Geçici olarak sunucudan bağlantını koparmak için CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /upk ile slmgr /cpky kodlarını sırasıyla gir. Bu şekilde sunucudan bağlantını koparabilirsin, sonra ise etkinleştirme kodu girmen gerek.

Benim önerim temiz kurulum yaparak etkinleştirmen, daha sağlıklı olur.

Akkuşlu dediğin kodları sırasıyla girdim. Bilgisayarım bu sunucuya bundan sonra tekrar bağlanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…