"CMD yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" hatası

buadamayniben

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2
13 yıllık bilgisayar var ve düğün bilgisayarı o yüzden içindekiler önemli. Sistemi fotoğrafta var ama sorunlar var.
CMD yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı.

Görev Yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı.

Kayıt defteri düzenleyicisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı.

Ayrıca 104 adet güncelleştirme var yaklaşık 1 GB.(yazarken yüklüyor yavaş yavaş)
Bu sorunları nasıl çözebilirim bilgisayardaki dosyaları kaybetmeden?
Bir de güncelleştirmeleri yaparken PC çökme gibi bir durum oluşur mu?

Kaspersky gibi uygulamalarda tarama yapıp denedim sonuç aynı.

Düzenleme:
Güncellemeleri indirirken hata verdi indirmedi.

Son düzenleme:
Formatsız çözüm yok mu? Bir de nasıl yedekliyeceğim?
Formatsız çözümünün olduğunu pek düşünmüyorum. Malware sisteminizi ele geçirmiş anlaşılan. Google Drive, Yandex Disk gibi cloud hizmetlerine kayıt olarak, önemli bulduğunuz dosyaları upload edersiniz. Format sonrasında cloud sisteminden dosyalarınıza tekrardan erişebilirsiniz.

Hocam bir sorum daha var bir program var ve her şarkı için ayrı bir ayarı var ben yedeklemek için o programı attığımda ayarları gider mi?

Hocam bir sorum daha var bir program var ve her şarkı için ayrı bir ayarı var ben yedeklemek için o programı attığımda ayarları gider mi?
Konu hakkında detaylı bilgim yok, ama tahminime göre gidecektir. Sıfırdan kurulum yapmayacaksınız sonuçta, sadece programı yedekleyeceksiniz. Maalesef, detaylı bilgisi olan üye yorum yapabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim Kanalımda Açıkladım Bu görev Yöneticisi için Bir çözüm Yardımcı olduysam sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…