yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 Selamlar. Windows 10 ile stok gelen bazı uygulamaları silmek istiyorum (bkz. Cortana) Gerekli komutları girdiğimde görselde ki hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
Selamlar. Windows 10 ile stok gelen bazı uygulamaları silmek istiyorum (bkz. Cortana) Gerekli komutları girdiğimde görselde ki hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
Çözüm wanetage 6 Eylül 2021 O komutları PowerShell ile kullanmanız gerekiyor. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp komutları öyle deneyin.
O komutları PowerShell ile kullanmanız gerekiyor. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp komutları öyle deneyin.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #2 O komutları PowerShell ile kullanmanız gerekiyor. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp komutları öyle deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
O komutları PowerShell ile kullanmanız gerekiyor. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp komutları öyle deneyin.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Eylül 2021 #3 CMD’ye PowerShell yada arama kutusuna PowerShell yazarak yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #4 wanetage dedi: O komutları PowerShell ile kullanmanız gerekiyor. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp komutları öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Ağzına sağlık Artı 0 Eksi
wanetage dedi: O komutları PowerShell ile kullanmanız gerekiyor. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp komutları öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Ağzına sağlık
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #5 yetiskin dedi: Ağzına sağlık Genişletmek için tıkla... Ne demek. Rica ederim. Artı 0 Eksi