CMD'de kod çalıştırıldıktan sonra sisteme trojan bulaşmış mıdır?

efe2829

Decapat
Daha fazla  
GTA 5'in eski sürümünü indirirken dalgınlığıma geldi ve görseldeki adımları uyguladım bana "msiexec /qn /i undefined" böyle bir kod verdi ve entera bastım.
Diğer konulara baktığımda CMD açılmış ve kodlar ortaya çıkmış, ben de böyle bir şey olmadı undefined yazan yerde normalde baktığımda bir değer yazıyordu. Sizce trojan yemiş miyimdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
yandın çünkü virüs testleri yaparkenki zamanı düşününce en iyi virüsler genellikle cmd ile olur sessiz şekilde bulaşır.

Yandın çünkü virüs testleri yaparkenki zamanı düşününce en iyi virüsler genellikle CMD ile olur sessiz şekilde bulaşır.

Doğru diyorsun ama forumda aynı yöntemle bu virüsü yiyenlere baktım hepsinde CMD kodu vermiş ayrıca çok iyi bir virüs olduğunu düşünmüyorum eski bir yöntem çünkü.

Doğru diyorsun ama forumda aynı yöntemle bu virüsü yiyenlere baktım hepsinde CMD kodu vermiş ayrıca çok iyi bir virüs olduğunu düşünmüyorum eski bir yöntem çünkü.
tamam.

Normalde bu kod CMD'den Windows Installer paketini kurmaya yarar fakat "undefined" yani tanımsız dediği için herhangi bir şey olacağını düşünmüyorum.

NOT: Normalde kod virüslü bir şeyi bilgisayarınıza yükleyebilir çünkü /qn fonksiyonu bu işlemin sessiz gerçekleşmesini tanımlıyor.

Evet bende undefined olduğu için böyle düşünüyorum.

Şimdi okudum "undefined" yazan yerde bir şey yazdığını söylemişsiniz ne yazdığınızı söylerseniz dosyayı sanal ortamda test edebilirim.

Evet bende undefined olduğu için böyle düşünüyorum.
"undefined" mi yazıyordu yoksa başka bir şey mi?

Reis undefined yazan yerde bir bileşen olması gerektiğini düşündüm ve entera basmadan önceki tüm adımları uyguladım deneme amaçlı Enter'a bastığım versiyonda undefined yazarken bir sonraki denememde bir bileşen yazıyordu. Zaten bu yüzden yemediğimi düşünüyorum fakat konu açmakta fayda var yine de.

O kodu bulduğunuz yerleri atarsanız yardımcı olabilirim. Eğer "undefined" yazan yerde farklı bi' text varsa bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir çünkü bu kod Windows Installer paketlerini sessiz bir biçimde kurmaya yarıyor.

Yok dediğim gibi işlemleri uyguladığımda değer undefined idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…