Çözüldü CMD'de komutlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sağde hayat

Centipat
Daha fazla  
RAM
12gb
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 940MX
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz
Arkadaşlar selam ben CMD'ye tıkladığım zaman komut satırı açılıyor ama hiçbir komut çalışmıyor. Bu neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu örnek windows 10 64bit için verilmiştir. Sisteminizde oluşacak herhangi bir problemden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.

Sistem Özellikleri -> Gelişmiş-> Ortam Değişkenleri altında bulunan Path kısmına düzenle deyin ardından açılan pencereden yeni diyerek yeni bir path yani değişken yolu ekleyin.

c:\users\your_user_name> path = %path%;c:\Windows\SysWow64;

Yukarıdaki kullanıcı yolunu kendi sistemenize göre ayarlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve cmd yi tekrar başlatıp deneyin.
Eğer girdiğiniz komut Admin yetkisi istiyor ise Admin moduna geçmeniz gerekiyor. Arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştır demeniz yeterli.

Girmek istediğiniz komutu söyler misiniz? Ona göre size cevap verebilirim.

Bu örnek windows 10 64bit için verilmiştir. Sisteminizde oluşacak herhangi bir problemden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.

Sistem Özellikleri -> Gelişmiş-> Ortam Değişkenleri altında bulunan Path kısmına düzenle deyin ardından açılan pencereden yeni diyerek yeni bir path yani değişken yolu ekleyin.

Yukarıdaki kullanıcı yolunu kendi sistemenize göre ayarlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve cmd yi tekrar başlatıp deneyin.

Çözüm
Yönetici olarak çalıştırdınız.

Arkadaşlar selam ben CMD'ye tıkladığım zaman komut satırı açılıyor ama hiçbir komut çalışmıyor. Bu neden olabilir?

Evet denedim fakat olmadı.

sfc/scannow, systemreset --factory gibi daha birçok komut çalışmıyor. Yani hiçbir komut çalışmıyor sadece komut yazma alanı geliyior ve orada kalıyor.

Oldu teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kendi kullanıcı adını yazmazsan çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…