CMD'den anahtarsız Windows 10 etkinleştirmek sıkıntı yaratır mı?

Tasdelen01

Hectopat
Dediğim gibi hep bu yöntemi kullanıyorum. CMD'den 2 dakikada orada yazılan bir şey ile hemen etkinleşiyor. Peki bunun zararı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ve arkadaşımda aynı yöntemle yaptık herhangi bir sorun yaşamadık.

Dediğim gibi hep bu yöntemi kullanıyorum. CMD'den 2 dakikada orada yazılan bir şey ile hemen etkinleşiyor. Peki bunun zararı var mıdır?
Yaptığınız işlem kısaca şudur. O çalıştırdığınız kodlar bir etkinleştirme sunucusuna bağlanmanızı sağlıyor. O sunuculara bağlanıyorsunuz ardından 180 günde bir yeni etkinleştirme anahtarı çekiyor ordan ve yenileniyor.

İlerde herhangi bir zararı olabilir mi?

Korsan bir işlem bu. Burada cevap bulabilceğiniz zannetmiyorum. Birazdan da konu kilitlenir.

Anakarta ve tüm sistemlerine entegre edebiliyor. Tam olarak bilgim yok fakat o bilgisayarda önemli şeyleri saklamanızı tavsiye etmem. (Tabi devlet sırrı varsa. .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…